RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #361 üsteki, üyeyi görünce aklıma çelik geliyor çok teknoromantiksin bu arada mendil kutusundada zeytin dalı görüyorum anlam çıkartmalımıyım
üsteki, üyeyi görünce aklıma çelik geliyor çok teknoromantiksin bu arada mendil kutusundada zeytin dalı görüyorum anlam çıkartmalımıyım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Tem 2012 #362 RUZG4R dediki: üsteki, üyeyi görünce aklıma çelik geliyor çok teknoromantiksin bu arada mendil kutusundada zeytin dalı görüyorum anlam çıkartmalımıyım Genişletmek için tıklayın... romantik romantiktir sende olsan ya o kadarcık ama nerdeeee he hemen anlam çıkar barış istiyoruz.. ( çok beklersin )
RUZG4R dediki: üsteki, üyeyi görünce aklıma çelik geliyor çok teknoromantiksin bu arada mendil kutusundada zeytin dalı görüyorum anlam çıkartmalımıyım Genişletmek için tıklayın... romantik romantiktir sende olsan ya o kadarcık ama nerdeeee he hemen anlam çıkar barış istiyoruz.. ( çok beklersin )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #364 sitem* dediki: romantik romantiktir sende olsan ya o kadarcık ama nerdeeee he hemen anlam çıkar barış istiyoruz.. ( çok beklersin ) Genişletmek için tıklayın... bende onu diyecektim çok beklersin ben zaten romantiğim ..
sitem* dediki: romantik romantiktir sende olsan ya o kadarcık ama nerdeeee he hemen anlam çıkar barış istiyoruz.. ( çok beklersin ) Genişletmek için tıklayın... bende onu diyecektim çok beklersin ben zaten romantiğim ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Tem 2012 #365 RUZG4R dediki: bende onu diyecektim çok beklersin ben zaten romantiğim .. Genişletmek için tıklayın... bilirim bilirimm çok bi romantiksin hemdee
RUZG4R dediki: bende onu diyecektim çok beklersin ben zaten romantiğim .. Genişletmek için tıklayın... bilirim bilirimm çok bi romantiksin hemdee
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #366 sitem* dediki: bilirim bilirimm çok bi romantiksin hemdee Genişletmek için tıklayın... öyleyim tabii ..
sitem* dediki: bilirim bilirimm çok bi romantiksin hemdee Genişletmek için tıklayın... öyleyim tabii ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Tem 2012 #368 RUZG4R dediki: öyleyim tabii .. Genişletmek için tıklayın... hee öylee gözlüklü havalı sendeee arz-ı hal dediki: abimle anlaşamıyorlar Genişletmek için tıklayın... o benle anlaşamıyo asıl melek gibiyim kıs ben görmüyonmu
RUZG4R dediki: öyleyim tabii .. Genişletmek için tıklayın... hee öylee gözlüklü havalı sendeee arz-ı hal dediki: abimle anlaşamıyorlar Genişletmek için tıklayın... o benle anlaşamıyo asıl melek gibiyim kıs ben görmüyonmu