yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 31 Tem 2012 #381 Sarı sarı sarı... Anlamını hatırlamasam da sarı sarı...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Tem 2012 #388 yeşüLL dediki: Kalpsiz Kafkef Genişletmek için tıklayın... arkadaşı tanımıyorum ama perk bir benzetiyıorlar neden acaba arz-ı hal dediki: kızgınlığına katılıyorum) rüzgar içindi. Genişletmek için tıklayın... haha bacı ben başka şeye kızıdm aklına gelene değil
yeşüLL dediki: Kalpsiz Kafkef Genişletmek için tıklayın... arkadaşı tanımıyorum ama perk bir benzetiyıorlar neden acaba arz-ı hal dediki: kızgınlığına katılıyorum) rüzgar içindi. Genişletmek için tıklayın... haha bacı ben başka şeye kızıdm aklına gelene değil
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 31 Tem 2012 #389 Seni tanımıyorum.Karakter yönünü bilemem.Sadece avatar hatırlarttı.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 31 Tem 2012 #390 RUZG4R dediki: haha bacı ben başka şeye kızıdm aklına gelene değil Genişletmek için tıklayın... olsun iyi yapmışın kızzz
RUZG4R dediki: haha bacı ben başka şeye kızıdm aklına gelene değil Genişletmek için tıklayın... olsun iyi yapmışın kızzz