yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2012 #493 Küstah ( benim fikrim değil valla öyle yazıyor )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2012 #494 sitem* dediki: Küstah ( benim fikrim değil valla öyle yazıyor ) Genişletmek için tıklayın... ben öyle dedim diye hemen onaylaman mı lazım kara kışta yaz kış dondu
sitem* dediki: Küstah ( benim fikrim değil valla öyle yazıyor ) Genişletmek için tıklayın... ben öyle dedim diye hemen onaylaman mı lazım kara kışta yaz kış dondu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2012 #495 RUZG4R dediki: ben öyle dedim diye hemen onaylaman mı lazım kara kışta yaz kış dondu Genişletmek için tıklayın... sen ne dersen o yalanlayamazdım Aklıma çok şey geliyorda lügatım anlatmaya yetmiyor
RUZG4R dediki: ben öyle dedim diye hemen onaylaman mı lazım kara kışta yaz kış dondu Genişletmek için tıklayın... sen ne dersen o yalanlayamazdım Aklıma çok şey geliyorda lügatım anlatmaya yetmiyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2012 #498 RUZG4R dediki: çok cimri 211.678,04 si var benimle kavgası ediyor arkadaş Genişletmek için tıklayın... nazar etme ne olur çalış seninde olur demiş atanın biri ne doğru demiş kıskançç 04 sni vermeyi düşünüyorum yoksa susmaz
RUZG4R dediki: çok cimri 211.678,04 si var benimle kavgası ediyor arkadaş Genişletmek için tıklayın... nazar etme ne olur çalış seninde olur demiş atanın biri ne doğru demiş kıskançç 04 sni vermeyi düşünüyorum yoksa susmaz
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2012 #499 sitem* dediki: nazar etme ne olur çalış seninde olur demiş atanın biri ne doğru demiş kıskançç 04 sni vermeyi düşünüyorum yoksa susmaz Genişletmek için tıklayın... haha çok duygulandımm ben onu nereye harcıyacağımı şaşarım şimdi onu yanlış tanımışım çok bonkör
sitem* dediki: nazar etme ne olur çalış seninde olur demiş atanın biri ne doğru demiş kıskançç 04 sni vermeyi düşünüyorum yoksa susmaz Genişletmek için tıklayın... haha çok duygulandımm ben onu nereye harcıyacağımı şaşarım şimdi onu yanlış tanımışım çok bonkör