yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2012 #501 RUZG4R dediki: haha çok duygulandımm ben onu nereye harcıyacağımı şaşarım şimdi onu yanlış tanımışım çok bonkör Genişletmek için tıklayın... sen duygu adamısındır bilmemmi hayata meydan okuyor )))
RUZG4R dediki: haha çok duygulandımm ben onu nereye harcıyacağımı şaşarım şimdi onu yanlış tanımışım çok bonkör Genişletmek için tıklayın... sen duygu adamısındır bilmemmi hayata meydan okuyor )))
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Eyl 2012 #502 RUZG4R dediki: derkennn Genişletmek için tıklayın... Facede oyunuyosunya sürekli istek geliyo o kumar
RUZG4R dediki: derkennn Genişletmek için tıklayın... Facede oyunuyosunya sürekli istek geliyo o kumar
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Eyl 2012 #504 berenn dediki: Facede oyunuyosunya sürekli istek geliyo o kumar Genişletmek için tıklayın... poker her gün oynamıyorum ama bedava fişleri her gün alıyorum oynayan yada daha önce oynamış arkadaşlara otomatik gidiyor o istek ben göndermiyorum )
berenn dediki: Facede oyunuyosunya sürekli istek geliyo o kumar Genişletmek için tıklayın... poker her gün oynamıyorum ama bedava fişleri her gün alıyorum oynayan yada daha önce oynamış arkadaşlara otomatik gidiyor o istek ben göndermiyorum )
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Eyl 2012 #505 RUZG4R dediki: poker her gün oynamıyorum ama bedava fişleri her gün alıyorum oynayan yada daha önce oynamış arkadaşlara otomatik gidiyor o istek ben göndermiyorum ) Genişletmek için tıklayın... Hımm anladım Dondurma geliyor
RUZG4R dediki: poker her gün oynamıyorum ama bedava fişleri her gün alıyorum oynayan yada daha önce oynamış arkadaşlara otomatik gidiyor o istek ben göndermiyorum ) Genişletmek için tıklayın... Hımm anladım Dondurma geliyor