RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Eyl 2014 #61 _nehir_ dediki: Sen bu ortak yaşamın kendine düşen payında işin hangi ucundan tutmayı planlıyorsun acaba? Genişletmek için tıklayın... hımmmm ... hımmmm
_nehir_ dediki: Sen bu ortak yaşamın kendine düşen payında işin hangi ucundan tutmayı planlıyorsun acaba? Genişletmek için tıklayın... hımmmm ... hımmmm
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Eyl 2014 #62 RUZG4R dediki: hımmmm ... hımmmm Genişletmek için tıklayın... Cevabımı aldım ben
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Eyl 2014 #63 _nehir_ dediki: Cevabımı aldım ben Genişletmek için tıklayın... daha cevap vermedim düşünüyorum
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Eyl 2014 #64 RUZG4R dediki: daha cevap vermedim düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Merakla bekliyoruz
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Eyl 2014 #65 _nehir_ dediki: Merakla bekliyoruz Genişletmek için tıklayın... Baskı kurmam zorba olmam , onu dinlerim, evim tüm ihtiyaçlarını karşılarım ,ev de nasıl bir düzen isterse ona uyarım ,korurum
_nehir_ dediki: Merakla bekliyoruz Genişletmek için tıklayın... Baskı kurmam zorba olmam , onu dinlerim, evim tüm ihtiyaçlarını karşılarım ,ev de nasıl bir düzen isterse ona uyarım ,korurum
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Eyl 2014 #66 RUZG4R dediki: Baskı kurmam zorba olmam , onu dinlerim, evim tüm ihtiyaçlarını karşılarım ,ev de nasıl bir düzen isterse ona uyarım ,korurum Genişletmek için tıklayın... Baskı kurmayacakmış, zorba olmayacakmışşş içkim kumarım yoktur, dayak atmam der gibi oldu bu Bir de yapsaydın
RUZG4R dediki: Baskı kurmam zorba olmam , onu dinlerim, evim tüm ihtiyaçlarını karşılarım ,ev de nasıl bir düzen isterse ona uyarım ,korurum Genişletmek için tıklayın... Baskı kurmayacakmış, zorba olmayacakmışşş içkim kumarım yoktur, dayak atmam der gibi oldu bu Bir de yapsaydın
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Eyl 2014 #67 _nehir_ dediki: Baskı kurmayacakmış, zorba olmayacakmışşş içkim kumarım yoktur, dayak atmam der gibi oldu bu Bir de yapsaydın Genişletmek için tıklayın... sen hiç haber izlemiyorsun galiba karısını kesen kesene
_nehir_ dediki: Baskı kurmayacakmış, zorba olmayacakmışşş içkim kumarım yoktur, dayak atmam der gibi oldu bu Bir de yapsaydın Genişletmek için tıklayın... sen hiç haber izlemiyorsun galiba karısını kesen kesene
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Eyl 2014 #68 RUZG4R dediki: sen hiç haber izlemiyorsun galiba karısını kesen kesene Genişletmek için tıklayın... Normal mi yani herkes yapıyor diye? O zaman çok şükür benim İzmirli bacılarımın da eli kızgın yağ tutuyor
RUZG4R dediki: sen hiç haber izlemiyorsun galiba karısını kesen kesene Genişletmek için tıklayın... Normal mi yani herkes yapıyor diye? O zaman çok şükür benim İzmirli bacılarımın da eli kızgın yağ tutuyor
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 10 Eyl 2014 #69 _nehir_ dediki: Normal mi yani herkes yapıyor diye? O zaman çok şükür benim İzmirli bacılarımın da eli kızgın yağ tutuyor Genişletmek için tıklayın... ben zorba olursam benim karımda kızgın yağ kullanabilir
_nehir_ dediki: Normal mi yani herkes yapıyor diye? O zaman çok şükür benim İzmirli bacılarımın da eli kızgın yağ tutuyor Genişletmek için tıklayın... ben zorba olursam benim karımda kızgın yağ kullanabilir
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Eyl 2014 #70 RUZG4R dediki: ben zorba olursam benim karımda kızgın yağ kullanabilir Genişletmek için tıklayın... Hatta ütüyü de böyle kutsal amaçlarla kullanabilir diyerek konuyu bağlayayım Çok dağıttık yine konuyu, güzel dağıttık, ama kabul edelim bayağı dağıttık
RUZG4R dediki: ben zorba olursam benim karımda kızgın yağ kullanabilir Genişletmek için tıklayın... Hatta ütüyü de böyle kutsal amaçlarla kullanabilir diyerek konuyu bağlayayım Çok dağıttık yine konuyu, güzel dağıttık, ama kabul edelim bayağı dağıttık