küçüğüm Aktif 12 Tem 2009 #161 bazen herşeyden çok istediğim bi duygu..bazen ise nefret ettiğim bişey..
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 14 Tem 2009 #162 Hayatında yemek yapacak evini temizleyecek falan bir kızın oLmaması
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Tem 2009 #163 k@LpSiz_K@fKéF dediki: bir kızın oLmaması Genişletmek için tıklayın... evlen sen evlen..yalnız kalma kapkaranlık bi odada pc ye mahkum olmaktır yalnızlık desemde inanmayın..ben hiç yalnız kalmayı beceremedim ki bilmiyorum..
k@LpSiz_K@fKéF dediki: bir kızın oLmaması Genişletmek için tıklayın... evlen sen evlen..yalnız kalma kapkaranlık bi odada pc ye mahkum olmaktır yalnızlık desemde inanmayın..ben hiç yalnız kalmayı beceremedim ki bilmiyorum..
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 14 Tem 2009 #164 KıRMıZı dediki: evlen sen evlen..yalnız kalma kapkaranlık bi odada pc ye mahkum olmaktır yalnızlık desemde inanmayın..ben hiç yalnız kalmayı beceremedim ki bilmiyorum.. Genişletmek için tıklayın... Magazinciler gibi laflarımı kırpma ama Yalnızlık tanımım bugün hala aynı
KıRMıZı dediki: evlen sen evlen..yalnız kalma kapkaranlık bi odada pc ye mahkum olmaktır yalnızlık desemde inanmayın..ben hiç yalnız kalmayı beceremedim ki bilmiyorum.. Genişletmek için tıklayın... Magazinciler gibi laflarımı kırpma ama Yalnızlık tanımım bugün hala aynı
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 20 Tem 2009 #165 Evde sırtın kaşındığında olaya el atacak birinin olmaması
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 23 Tem 2009 #168 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Evde sırtın kaşındığında olaya el atacak birinin olmaması Genişletmek için tıklayın... Bu kararım hala bugünde geçerli
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Evde sırtın kaşındığında olaya el atacak birinin olmaması Genişletmek için tıklayın... Bu kararım hala bugünde geçerli
gülüşüm Uzman 23 Tem 2009 #170 Sevdiğinin yanında olmamasıdır yanlızlık.. yaptığın işten zevk alamamaktır Onsuz..