YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Tem 2009 #172 Aaaa o nasıl yalnızlıkmış öyle Yanında işlerini halledecek birinin olmaamsıdır
MeRciMeK V.I.P V.I.P 25 Tem 2009 #173 arayan soran yok yani aynı şekilde düşünüyorum yine ; telefonunun nerde olduğunu bilmemektir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Tem 2009 #174 Telefonu şarja takmamaktır diyorum ve destek veriyorum üsttekine
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 25 Tem 2009 #175 dinlediğin şarkılara karşılık kimseyi bulamamndır =S
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 22 Ags 2009 #177 şu an ve uzun zamandır içinde bulunduğum ve muhtemelen bir o kadarda bulunacağım yaşama biçimi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Şbt 2010 #179 Etrafında birileri olsa dahi ruhen tek olman Bildiğim bi söz var; Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, yalnız oldugumu söyleyebilecegim kimsem olmadığı için yalnızım ben..
Etrafında birileri olsa dahi ruhen tek olman Bildiğim bi söz var; Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, yalnız oldugumu söyleyebilecegim kimsem olmadığı için yalnızım ben..