• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Yapay Zeka ile resim oluşturabileceğiniz siteler

Hangi siteden yapılıyor bu?
O kedileri şurada yaptım ama çok fazla alternatif var

Get Started butonun tıklayıp giriş yapman gerekiyor. Ancak girdiğn promtlar İngilizce olmalı bunun için kullanılabilir. Ya da orada oluşturulmuş resimlerin promptlarını da kopyalayıp kullanabiliyorsun.

sitesi de artım Türkçe promptlarla resim oluşturabiliyor ama çok becerikli değil :)

O kedileri şurada yaptım ama çok fazla alternatif var

Get Started butonun tıklayıp giriş yapman gerekiyor. Ancak girdiğn promtlar İngilizce olmalı bunun için kullanılabilir. Ya da orada oluşturulmuş resimlerin promptlarını da kopyalayıp kullanabiliyorsun.

sitesi de artım Türkçe promptlarla resim oluşturabiliyor ama çok becerikli değil :)
abim benim resmimide o kediler gibi yaparmi :?? :-))

Bu sıralar resimler fazla ilgi alanımda sanırım. Aşağıdaki siteye yüklediğiniz resim üzerinde kolayca prompt girerek değişiklik yapabiliyosunuz. Hızlıca iki deneme yaptım.

İlgili site:
Not: Sistem her 3 saatte 15 resim üretmenize izin veriyor.

Orijinal resim:
test-resim.webp

Orijinal resimler üzerinde promptlarla değişim yapmasını istedim. Sonuçlar... Son resme dikkat et @nazenin :D
1.webp 2.webp 3.webp 4.webp

Yine başka bir resim üzerinde yaptırdığım değişimler. Orijinal resim:
biyonik-kiz.webp

Promptlara göre değişimler:
1.webp 2.webp 3.webp 4.webp 5.webp

Bu sıralar resimler fazla ilgi alanımda sanırım. Aşağıdaki siteye yüklediğiniz resim üzerinde kolayca prompt girerek değişiklik yapabiliyosunuz. Hızlıca iki deneme yaptım.

İlgili site:
Not: Sistem her 3 saatte 15 resim üretmenize izin veriyor.

Orijinal resim:
Ek dosyayı görüntüle 122026

Orijinal resimler üzerinde promptlarla değişim yapmasını istedim. Sonuçlar... Son resme dikkat et @nazenin :D
Ek dosyayı görüntüle 122027 Ek dosyayı görüntüle 122028 Ek dosyayı görüntüle 122029 Ek dosyayı görüntüle 122030

Yine başka bir resim üzerinde yaptırdığım değişimler. Orijinal resim:
Ek dosyayı görüntüle 122031

Promptlara göre değişimler:
Ek dosyayı görüntüle 122032 Ek dosyayı görüntüle 122033 Ek dosyayı görüntüle 122034 Ek dosyayı görüntüle 122035 Ek dosyayı görüntüle 122036

Odanın en güzel detayı :D

Geri