yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Nsn 2023 #1 Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz. Pazar günu hastaneye yatacagim 1 hafta yokum aranizda cok bed duami ne aldim sendenden kurtulalim diye ) aha kurtuluyorsunuz
Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz. Pazar günu hastaneye yatacagim 1 hafta yokum aranizda cok bed duami ne aldim sendenden kurtulalim diye ) aha kurtuluyorsunuz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Nsn 2023 #2 Hayırdır @yesim434 sorun nedir? Şimdiden geçmiş olsun diyorum.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Nsn 2023 #3 Ne oldu abla geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Nsn 2023 #4 geçmiş olsun komsum Rabbim tez sifalar versin arada yaz merakta birakma
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Nsn 2023 #5 Hayırdır inşallah ablacığım Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Nsn 2023 #6 Geçmiş olsun Yeşim. Forumun kıymetlisi, kimsenin senden kurtulmak istediğini sanmam öabuk iyileşip gel
Geçmiş olsun Yeşim. Forumun kıymetlisi, kimsenin senden kurtulmak istediğini sanmam öabuk iyileşip gel
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Nsn 2023 #8 Hepinize çok teşekkürler ama. Bu Şakası seviliyorsunuz bilin istedim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Nsn 2023 #9 Yaaa ablaaa çok kötü bir şaka bu ama
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 2 Nsn 2023 #10 İyiki bütün mesajları okuyup öyle yazayım demişim yoksa rezil olacakmışım Güzel sakaydı ama Son düzenleme: 2 Nsn 2023