yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Nsn 2023 #11 @yesim434 Komsum cok fenasin konu sen olunca saka felan düsünemedim hele nisan sakasi olacagi hic aklima gelmedi tebrikler cok güzeldi
@yesim434 Komsum cok fenasin konu sen olunca saka felan düsünemedim hele nisan sakasi olacagi hic aklima gelmedi tebrikler cok güzeldi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Nsn 2023 #12 Asi Kız dediki: Yaaa ablaaa çok kötü bir şaka bu ama Genişletmek için tıklayın... Ya canım benim şakada. Olsa biraz. Gerçekçiliği Korumalı. Çok düşündüm. Acep hamileyimmi desem mi Diye bu inandırıcı olmaz dı yaşımdan dolayı. Bende onu yazdım
Asi Kız dediki: Yaaa ablaaa çok kötü bir şaka bu ama Genişletmek için tıklayın... Ya canım benim şakada. Olsa biraz. Gerçekçiliği Korumalı. Çok düşündüm. Acep hamileyimmi desem mi Diye bu inandırıcı olmaz dı yaşımdan dolayı. Bende onu yazdım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Nsn 2023 #14 YoRuMSuZ dediki: Bunu bir kenara yazdım ona göre Genişletmek için tıklayın... Bir. Nisana daha birsene var unutulur bu şaka
YoRuMSuZ dediki: Bunu bir kenara yazdım ona göre Genişletmek için tıklayın... Bir. Nisana daha birsene var unutulur bu şaka
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Nsn 2023 #15 yesim434 dediki: Bir. Nisana daha birsene var unutulır bu şaka Genişletmek için tıklayın... hiç merak etme parmağıma ip bağladım unutmamak için
yesim434 dediki: Bir. Nisana daha birsene var unutulır bu şaka Genişletmek için tıklayın... hiç merak etme parmağıma ip bağladım unutmamak için
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Nsn 2023 #16 yilmaz27 dediki: hiç merak etme parmağıma ip bağladım unutmamak için Genişletmek için tıklayın... Ay komşum sabah sabah vallahi güldürdün beni. Biz eskiden elimizde yaptığımız El işlerinde baglardık ip sende parmağına mı
yilmaz27 dediki: hiç merak etme parmağıma ip bağladım unutmamak için Genişletmek için tıklayın... Ay komşum sabah sabah vallahi güldürdün beni. Biz eskiden elimizde yaptığımız El işlerinde baglardık ip sende parmağına mı
can yürek Özel Üye Özel üye 3 Nsn 2023 #17 yesim434 dediki: Hepinize çok teşekkürler ama. BuEk dosyayı görüntüle 86186 Şakası seviliyorsunuz bilin istedimEk dosyayı görüntüle 86187 Genişletmek için tıklayın... BİR NİSAN KADAR KAFANA GÜL DÜŞSÜN )
yesim434 dediki: Hepinize çok teşekkürler ama. BuEk dosyayı görüntüle 86186 Şakası seviliyorsunuz bilin istedimEk dosyayı görüntüle 86187 Genişletmek için tıklayın... BİR NİSAN KADAR KAFANA GÜL DÜŞSÜN )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Nsn 2023 #18 can yürek dediki: BİR NİSAN KADAR KAFANA GÜL DÜŞSÜN ) Genişletmek için tıklayın... @can yürekEvlat demekki ne imis sadece basligi degil konuyu ve yorumlarida okumak gerekiyormus
can yürek dediki: BİR NİSAN KADAR KAFANA GÜL DÜŞSÜN ) Genişletmek için tıklayın... @can yürekEvlat demekki ne imis sadece basligi degil konuyu ve yorumlarida okumak gerekiyormus