Yastığın altına anahtar koymak

bunu ilk defa duydum,lakin bu yöntemin farklı bir kaç türünü bilirim ve uyguladım çıktı mı evet :D şuan evli olduğum kişiyi görmüştüm rüyamda,isterseniz anlatırım baya uzun ama rüyalarım :D

bunu ilk defa duydum,lakin bu yöntemin farklı bir kaç türünü bilirim ve uyguladım çıktı mı evet :D şuan evli olduğum kişiyi görmüştüm rüyamda,isterseniz anlatırım baya uzun ama rüyalarım :D

evet bende duydum yeni farklı şeyler :D
tuzlu hamur pişirip su içmeden yatıyormuşsun mesela, rüyanda evleneceğin adam su veriyormuş falan :D
çok farklı şeyler var :) inanası gelmiyor insanın :D

bnde ablamdan duymuştum kırmızı elma kabuklarını bir peçeteye sarıp yastığın altına koyarsan öle bişeyler görünüyormuş :D tabi ben henüz denemedim korkuyorum:D batıl inançlar bunlar bea

Hadi yaa :-)
Bize de söyle yapalım :-)

şimdi güzelce abdest alıyoruz,3 ihlas,1 fatiha okuyup,sağ tarafımıza uzanıyoruz yatağımıza,Allahım bu gece rüyamda evleneceğim kişiyi göster bana,kaderim kiminle beraber diyerek uyuyorsun,uykunun ilerleyen dakikalarında eşin olacak şahsı görüyorsun,ben kendime yaptım gördüm o zamanlar aklım bir karış hava da inanmamıştım,hadi ordan rüyaya bak,benim evleneceğim kişi belli demiştim ki,sözde belliydi,hayat beni tersine bir dönderdi,ayrıntıları istersen öm den yazarım,her neyse eşim çıktı karşıma evlendik çocuğum bile oldu,ayrıca ablam görememişti onun niyetine yatıp,abla hem kel,hem fodul biriyle evlenicen demiştim,arabasını,mesleğini görmüştüm rüyamda,aynı kişiyle evlendi,işin kötü yanı boşanacağınıda gördüm ama söylemedim,şu an ayrıldılar...
bir diğeri ise,kadınlar mevlid-i şerif okuturken vazoya canlı çiçekler koyarlar,o gün o çiçekleri alıp uyuyacağın odaya koyup,aynı duayı edersen yin e görürmüşsün,yüz defa yaptım bu anlattıklarımı hep aynı kişiyi gördüm asla şaşmadı,arada başkası çıksın diye çok çabaladım ama olmdı :D

evet bende duydum yeni farklı şeyler :D
tuzlu hamur pişirip su içmeden yatıyormuşsun mesela, rüyanda evleneceğin adam su veriyormuş falan :D
çok farklı şeyler var :) inanası gelmiyor insanın :D

su veren kişi mi,bunu bir bekara yaptırmak lazım,sudan başka bişey görecek mi bakalım :D

Geri