Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Arl 2012 #11 Bak orada dogru dedin bu degil bu degil hele clio hic degil
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 5 Arl 2012 #12 Arabalara Karşı Hiç Merağıım Yok Ama Güzel Gibi Duruyor. (Merak Edenler İçin Söylüyorum ( Kİ BİLİYORUM MERAK EDENLER ÇIKACAK) Motorsiklete Karşı Merağım Var... )
Arabalara Karşı Hiç Merağıım Yok Ama Güzel Gibi Duruyor. (Merak Edenler İçin Söylüyorum ( Kİ BİLİYORUM MERAK EDENLER ÇIKACAK) Motorsiklete Karşı Merağım Var... )
-araz- EYVALLAH... V.I.P 5 Arl 2012 #13 ilk çıktığından beri hayranım bu arabaya , gerçekten donanımlı bi araç yapmışlar. renoda fluence favorimdi ama bu yeni clio bastırdı onu gibi sanki.
ilk çıktığından beri hayranım bu arabaya , gerçekten donanımlı bi araç yapmışlar. renoda fluence favorimdi ama bu yeni clio bastırdı onu gibi sanki.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 5 Arl 2012 #14 arabaya edilebilecek bütün hakaretleri ettin.tabi patron adamsın kesmez bunlar seni.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 5 Arl 2012 #15 Yok eder miyim, ilk konuda Cilo'nun yeni modelini ne kadar beğendiğimi belirtmiştim Ama biraz dediğim gibi bayanımsı bir araba
Yok eder miyim, ilk konuda Cilo'nun yeni modelini ne kadar beğendiğimi belirtmiştim Ama biraz dediğim gibi bayanımsı bir araba