Konu eklerken konu başlığını yazdığımda altta benzer konu olup olmadığı ile ilgili ya da benzer konular çıkıyordu. Ama artık çıkmıyor neden YoRuMSuZ ??
@YoRuMSuZ öteki sistemde sabit konuların önünde Sabit diye ön ek oluyordu otomatikmen ve hemen anlaşılıyordu sabit konu olduğu eğer bu sistemde mümkünse onuda dahil edebilir misin. Konu düzenlerken özellikle dikkat gerektiriyor
Bişey demek istiyorum telefonum iyi değil ama internete girebiliyorum ama foruma cepten girince bu yeni sistemden beri telefonum kapanıyor Kaldıramadı sanırım
Telefondan girişlerde, beni hatırla yazan yere tık işareti koymayı unutma ablam o zaman forum atmaz seni
Cepten atıyor işaretlemeyince. Gerçi ben cepten foruma girince girdiğimle kalıyorum sayfa boyutu telefonum kaldıramıyor
Benim telefonum son model değil malesef Androdid işletim sistemi olmadığı için sayfaları kaldıramıyor telefon Facebook en hızlısı telefonumda. Twitter uğraştırıyor. Eski forum sistemi epey bekletiyordu, bu sistemi hiç söylemiyorum krize sokuyor beni )