Yeni Forum: Gördüğünüz Eksiklikler

@YoRuMSuZ daha önce bu konu ele alindi mi bilmiyorum ama yinede bi sorayim. Arada forumdan atiliyorum ve tekrar giris yapmam gerekiyor. On dakikada bir olabiliyor yada yukarida bir yerlere tikladigimda. acaba yanlis yerlere mi tikliyorum ki?

Şu son mesaja en erken nasıl ulaşılabilinire çözüm bulunsa. Yeni Mesajlar + son mesaj :( Direk son mesaj yok ...

Şu son mesaja en erken nasıl ulaşılabilinire çözüm bulunsa. Yeni Mesajlar + son mesaj :( Direk son mesaj yok ...

Hocam sağ taraftaki sütün görünmüyor mu sizde? Bahsettiğiniz bundan başka bir şey mi ?

73546

Bir de Etkinlikle var son etkinliklerin göründüğü ama sağdaki sütunla aynı işi yapıyor biraz daha kapsamlı olarak.

73547

Arkadaşım uyap sayesinde resmi göremiyorum şimdilik.Şu an konuya mesaj yazarken sağ tarafta ana sayfada olduğu gibi son mesajlar görünmüyor, benim bahsettiğimde işte bu konuya mesaj yazdıktan sonra son mesajlara gitmek.

Arkadaşım uyap sayesinde resmi göremiyorum şimdilik.Şu an konuya mesaj yazarken sağ tarafta ana sayfada olduğu gibi son mesajlar görünmüyor, benim bahsettiğimde işte bu konuya mesaj yazdıktan sonra son mesajlara gitmek.
Sağ taraftaki menüyü özellikle kapattık. Resim görünümde bazen sorun oluyor artı forum kasılmasın diye. Sadece anasayfada mevcut o menü.

Resimlerin görünmemesi resim upload sitesi üzerinden resimleri gösterdiğimizden kaynaklanıyor. Daha öncede öyle olmalı sizde.

Geri