MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #51 Yalnız şu ifadelere alışmak zorunda kalmasak keşke =P Eskiler iyiydi =D
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2014 #52 Sanirim ben de yaptim ama su an elektriksizim ya karanlikta :///
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2014 #53 MeRciMeK dediki: Yalnız şu ifadelere alışmak zorunda kalmasak keşke =P Eskiler iyiydi =D Genişletmek için tıklayın... Hepsini aktif edicez, yavas yavas halediyorum sorunlari
MeRciMeK dediki: Yalnız şu ifadelere alışmak zorunda kalmasak keşke =P Eskiler iyiydi =D Genişletmek için tıklayın... Hepsini aktif edicez, yavas yavas halediyorum sorunlari
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #54 Tamam bakalım yavaş yavaş ( : Elektiriklerle aram iyidir gelmesini söyliyim istersen =P
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #55 Yeni sistemde Radyo linki hata veriyor. Buraya not düşüyorum @YoRuMSuZ
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2014 #56 Hala yok elektrikler soyle gelsin Radyo linki duzeltilece...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #59 Çağlayağmur dediki: Rapor nereden veriliyor ben bulamadımda Genişletmek için tıklayın... Dün ben @YoRuMSuZ a rapor vermek bende yok dedim, mesajların altında görünüyor dedi. Bende görünmüyor bulamadım dedim ama sonra ses çıkmadı ablam
Çağlayağmur dediki: Rapor nereden veriliyor ben bulamadımda Genişletmek için tıklayın... Dün ben @YoRuMSuZ a rapor vermek bende yok dedim, mesajların altında görünüyor dedi. Bende görünmüyor bulamadım dedim ama sonra ses çıkmadı ablam