YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2014 #62 Şu şekilde değil mi arkadaşlar sizlerde. Çağlayağmur dediki: Aaaaa imzamda kaybolmuş. Genişletmek için tıklayın... İmza bende görünüyor, ama kayan şekilde değil
Şu şekilde değil mi arkadaşlar sizlerde. Çağlayağmur dediki: Aaaaa imzamda kaybolmuş. Genişletmek için tıklayın... İmza bende görünüyor, ama kayan şekilde değil
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Ock 2014 #65 Rapor et görünüyor şu an yalnız imzam görünmüyor. Ayrıca IP de yok bende.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2014 #66 Çağlayağmur dediki: Rapor et görünüyor şu an yalnız imzam görünmüyor. Ayrıca IP de yok bende. Genişletmek için tıklayın... Düzelmiş olmalı.
Çağlayağmur dediki: Rapor et görünüyor şu an yalnız imzam görünmüyor. Ayrıca IP de yok bende. Genişletmek için tıklayın... Düzelmiş olmalı.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Ock 2014 #67 Evet görünüyor şimdi. Az önce telefondan girmiştim foruma. Şuan pc deyim ve görünüyor hepsi.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Ock 2014 #68 telefondan yeni sistem pek iyi değil..iki gündür pc yi çıkardım..uzun zamn olmuş pc özlemiş beni..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #70 5.5 sene boyunca aldığım replerin, puanların hepsi bu sistemde kayboldu yaa onlar gelmez mi geri Hepsi el emeği göz nuru gibiydi sanki Birde konu sayımızda yok
5.5 sene boyunca aldığım replerin, puanların hepsi bu sistemde kayboldu yaa onlar gelmez mi geri Hepsi el emeği göz nuru gibiydi sanki Birde konu sayımızda yok