Artemis Özel Üye Özel üye 30 Eyl 2019 #11 Arkadaşlar toplu olarak hepinize teşekkür ediyorum güzel sözleriniz beni mutlu etti ? ne yapacağımı bilmesemde gurur verici ?
Arkadaşlar toplu olarak hepinize teşekkür ediyorum güzel sözleriniz beni mutlu etti ? ne yapacağımı bilmesemde gurur verici ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ekm 2019 #12 OkYaNuS dediki: Arkadaşlar toplu olarak hepinize teşekkür ediyorum güzel sözleriniz beni mutlu etti ? ne yapacağımı bilmesemde gurur verici ? Genişletmek için tıklayın... Hızlı öğreniyorsun yaparsın canım. Eğer yardıma ihtiyacın olursa Yorumsuz başta olmak üzere tüm yönetim yardımcı oluruz sana . ?
OkYaNuS dediki: Arkadaşlar toplu olarak hepinize teşekkür ediyorum güzel sözleriniz beni mutlu etti ? ne yapacağımı bilmesemde gurur verici ? Genişletmek için tıklayın... Hızlı öğreniyorsun yaparsın canım. Eğer yardıma ihtiyacın olursa Yorumsuz başta olmak üzere tüm yönetim yardımcı oluruz sana . ?
Artemis Özel Üye Özel üye 1 Ekm 2019 #13 Çağlayağmur dediki: Gizli öğreniyorsun yaparsın canım. Eğer yardıma ihtiyacın olursa Yorumsuz başta olmak üzere tüm yönetim yardımcı oluruz sana . ? Genişletmek için tıklayın... Harikasın abla yorumsuz bana öğretmedi ??
Çağlayağmur dediki: Gizli öğreniyorsun yaparsın canım. Eğer yardıma ihtiyacın olursa Yorumsuz başta olmak üzere tüm yönetim yardımcı oluruz sana . ? Genişletmek için tıklayın... Harikasın abla yorumsuz bana öğretmedi ??
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ekm 2019 #14 OkYaNuS dediki: Harikasın abla yorumsuz bana öğretmedi ?? Genişletmek için tıklayın... Yoğun ondandir canım. Sorun olduğunda yaz bana ?
OkYaNuS dediki: Harikasın abla yorumsuz bana öğretmedi ?? Genişletmek için tıklayın... Yoğun ondandir canım. Sorun olduğunda yaz bana ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Ekm 2019 #15 Tebrikler ablacım süper mod hatta admin olduğun günleri görmek dileğiyle
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 1 Ekm 2019 #16 Tebrikler, @OkYaNuS Reelde ve sanal da, başarıların daim olsun. Neşeyle ve huzurla...
Artemis Özel Üye Özel üye 1 Ekm 2019 #17 alemdar dediki: Tebrikler, @OkYaNuS Reelde ve sanal da, başarıların daim olsun. Neşeyle ve huzurla... Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler abi benim hakkımda ne istiyorsan aynisi sende olsun ??
alemdar dediki: Tebrikler, @OkYaNuS Reelde ve sanal da, başarıların daim olsun. Neşeyle ve huzurla... Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler abi benim hakkımda ne istiyorsan aynisi sende olsun ??
Artemis Özel Üye Özel üye 2 Ekm 2019 #20 nazenin dediki: Hayırlı olsun kuzumm ?? Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim ablam ?