Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Ekm 2014 #36 ben değişik biriyim bilirsin bana yakışmaz öyle her şey
buhurdan Özel Üye Özel üye 22 Ekm 2014 #37 Sentinus dediki: ben değişik biriyim bilirsin bana yakışmaz öyle her şey Genişletmek için tıklayın... moderatör olunca hemen fuatavni'ye bağlamışsın
Sentinus dediki: ben değişik biriyim bilirsin bana yakışmaz öyle her şey Genişletmek için tıklayın... moderatör olunca hemen fuatavni'ye bağlamışsın
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Ekm 2014 #38 yok be ne alakası var O Düşle benim aramda bir espri
buhurdan Özel Üye Özel üye 22 Ekm 2014 #39 Sentinus dediki: yok be ne alakası var O Düşle benim aramda bir espri Genişletmek için tıklayın... ben avatardan bahsediyorum
Sentinus dediki: yok be ne alakası var O Düşle benim aramda bir espri Genişletmek için tıklayın... ben avatardan bahsediyorum
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Ekm 2014 #40 Heaaa dikkat etmedin sanırım ama 1 haftaya yakındır o avatar var bundan önce de yine kitaplarla alakalıydı avatarım
Heaaa dikkat etmedin sanırım ama 1 haftaya yakındır o avatar var bundan önce de yine kitaplarla alakalıydı avatarım