Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 27 Nsn 2017 #13 Ki bu anket geçerliliğini yitirmiş. Yapılan yarışma sonucunda @alemdar abi galip gelmişti.
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Nsn 2017 #14 SİZCE YENİ BİR ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLEMELİ MİYİZ? BAŞLIĞI AKTİF GÖRÜNCE YENİ ŞEYLER OLUYOR SANDIM... SEVİNMİŞTİM... NE DERSİNİZ YENİ BİR YARIŞMA DÜZENLEMEYE
SİZCE YENİ BİR ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLEMELİ MİYİZ? BAŞLIĞI AKTİF GÖRÜNCE YENİ ŞEYLER OLUYOR SANDIM... SEVİNMİŞTİM... NE DERSİNİZ YENİ BİR YARIŞMA DÜZENLEMEYE
Düş Özel Üye Özel üye 27 Nsn 2017 #15 Papatya dediki: SİZCE YENİ BİR ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLEMELİ MİYİZ? BAŞLIĞI AKTİF GÖRÜNCE YENİ ŞEYLER OLUYOR SANDIM... SEVİNMİŞTİM... NE DERSİNİZ YENİ BİR YARIŞMA DÜZENLEMEYE Genişletmek için tıklayın... Şiir yaziyor musun?
Papatya dediki: SİZCE YENİ BİR ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLEMELİ MİYİZ? BAŞLIĞI AKTİF GÖRÜNCE YENİ ŞEYLER OLUYOR SANDIM... SEVİNMİŞTİM... NE DERSİNİZ YENİ BİR YARIŞMA DÜZENLEMEYE Genişletmek için tıklayın... Şiir yaziyor musun?
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Nsn 2017 #16 Düş dediki: Şiir yaziyor musun? Genişletmek için tıklayın... Eskiden yazardım, yarışma olursa karalarım neden olmasın
Düş dediki: Şiir yaziyor musun? Genişletmek için tıklayın... Eskiden yazardım, yarışma olursa karalarım neden olmasın
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 27 Nsn 2017 #17 Katılım olmayacağı bariz. Ama neden olmasın da dedirtiyor insana.
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Nsn 2017 #18 4 kişi olsun yeter aslında @Sentinus yeni bir anket açalım bakalım istiyor mu arkadaşlar
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #19 Bence de yapılmalı yeniden bu konu hakkında @YoRuMSuZ hocamla da konuşmuştuk madem bu yarışma önceden düzenlenmiş yeniden düzenlensin derim @Sentinus hocam
Bence de yapılmalı yeniden bu konu hakkında @YoRuMSuZ hocamla da konuşmuştuk madem bu yarışma önceden düzenlenmiş yeniden düzenlensin derim @Sentinus hocam
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #20 Sentinus dediki: Katılım olmayacağı bariz. Ama neden olmasın da dedirtiyor insana. Genişletmek için tıklayın... Ama artık olabilir yeniden gündeme getirelim konuyu
Sentinus dediki: Katılım olmayacağı bariz. Ama neden olmasın da dedirtiyor insana. Genişletmek için tıklayın... Ama artık olabilir yeniden gündeme getirelim konuyu