KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ags 2021 #11 Daha gönderemedim, inşallah katılırım.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 16 Ags 2021 #12 KaderKatibi dediki: Daha gönderemedim, inşallah katılırım. Genişletmek için tıklayın... Bekliyorum abi senden de bir şiir. Mazaret kabul etmiyorum baştan söyleyeyim
KaderKatibi dediki: Daha gönderemedim, inşallah katılırım. Genişletmek için tıklayın... Bekliyorum abi senden de bir şiir. Mazaret kabul etmiyorum baştan söyleyeyim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Ags 2021 #14 Benimki yolda ilham gelmiyor bir türlü
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 16 Ags 2021 #15 yilmaz27 dediki: Benimki yolda ilham gelmiyor bir türlü Genişletmek için tıklayın... gelir gelmeli hatta
yilmaz27 dediki: Benimki yolda ilham gelmiyor bir türlü Genişletmek için tıklayın... gelir gelmeli hatta
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 19 Ags 2021 #17 arkadaşlar yarın akşama kadar şiir göndermek isteyen varsa göndersin. Yarışmayı yarın başlatacağım.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Ags 2021 #18 Şiir göndermeyen avucunu yalar ona göre
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Ags 2021 #19 keske benden baska kimse katilmasa hemende birinci olurdum
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 20 Ags 2021 #20 yilmaz27 dediki: keske benden baska kimse katilmasa hemende birinci olurdum Genişletmek için tıklayın... mantık güzelmiş ama
yilmaz27 dediki: keske benden baska kimse katilmasa hemende birinci olurdum Genişletmek için tıklayın... mantık güzelmiş ama