Simurg 😉 Özel üye 26 Şbt 2019 #32 Biz de öyle @İreeem42 en büyük teşekkürü bana etmen lazım çünkü ben bahsettim buradan sana ;-D
İreeem42 Özel Üye Özel üye 26 Şbt 2019 #33 Simurg dediki: Biz de öyle @İreeem42 en büyük teşekkürü bana etmen lazım çünkü ben bahsettim buradan sana ;-D Genişletmek için tıklayın... Allah senden razı olsun abi sen olmasan ben burada olamazdım ????
Simurg dediki: Biz de öyle @İreeem42 en büyük teşekkürü bana etmen lazım çünkü ben bahsettim buradan sana ;-D Genişletmek için tıklayın... Allah senden razı olsun abi sen olmasan ben burada olamazdım ????
Simurg 😉 Özel üye 26 Şbt 2019 #34 Böyle düşünmene çok sevindim gerçekten ama. Bu düşüncen hiç değişmesin
İreeem42 Özel Üye Özel üye 26 Şbt 2019 #35 Simurg dediki: Böyle düşünmene çok sevindim gerçekten ama. Bu düşüncen hiç değişmesin Genişletmek için tıklayın... Doğru olan bu zaten????
Simurg dediki: Böyle düşünmene çok sevindim gerçekten ama. Bu düşüncen hiç değişmesin Genişletmek için tıklayın... Doğru olan bu zaten????
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Şbt 2019 #36 Çağlayağmur dediki: Ayyy ciddi ciddi tüm forumun ablasıyım ? Genişletmek için tıklayın... İzninle sana abla diyebilir miyiz?
Çağlayağmur dediki: Ayyy ciddi ciddi tüm forumun ablasıyım ? Genişletmek için tıklayın... İzninle sana abla diyebilir miyiz?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 26 Şbt 2019 #37 AybüKe dediki: Bende 30 yaşındayım hatta 31 sayılırım sunun surasında mayısa ne kaldı Bize abla diyebilirsin @İreeem42 erkeklerin hepsine de abi deyip geç bence biri de çıkıp yaşını yazmadı mesela @merakettim bu konuya nasıl yabancı kaldı ki Genişletmek için tıklayın... Yapma böyle şeyler ?
AybüKe dediki: Bende 30 yaşındayım hatta 31 sayılırım sunun surasında mayısa ne kaldı Bize abla diyebilirsin @İreeem42 erkeklerin hepsine de abi deyip geç bence biri de çıkıp yaşını yazmadı mesela @merakettim bu konuya nasıl yabancı kaldı ki Genişletmek için tıklayın... Yapma böyle şeyler ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Şbt 2019 #38 merakettim dediki: Yapma böyle şeyler ? Genişletmek için tıklayın... Söyle bakalım bu kızcağız sana abi diyebilir mi?
merakettim dediki: Yapma böyle şeyler ? Genişletmek için tıklayın... Söyle bakalım bu kızcağız sana abi diyebilir mi?
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Şbt 2019 #39 AybüKe dediki: İzninle sana abla diyebilir miyiz? Genişletmek için tıklayın... Kendi kendimle alıntı yapayım bari bunun neresini komik buldunuz madem bizden de büyük o da bizim bir ablamız sayılır
AybüKe dediki: İzninle sana abla diyebilir miyiz? Genişletmek için tıklayın... Kendi kendimle alıntı yapayım bari bunun neresini komik buldunuz madem bizden de büyük o da bizim bir ablamız sayılır
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 26 Şbt 2019 #40 AybüKe dediki: Söyle bakalım bu kızcağız sana abi diyebilir mi? Genişletmek için tıklayın... Elti veya görümce bile diyebilir.? Aslında amca-dayı demesi daha mantıklı olur. Zira ben 32 yaşındayım ?
AybüKe dediki: Söyle bakalım bu kızcağız sana abi diyebilir mi? Genişletmek için tıklayın... Elti veya görümce bile diyebilir.? Aslında amca-dayı demesi daha mantıklı olur. Zira ben 32 yaşındayım ?