KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Arl 2009 #11 çekilişi yegenim yapıcak kime çıkar bilmem...bilet aldım demkle olmuyor bilet paralarını görim.... herkes katılabilir..yorumsuz istediğin bileti seçebilirsin üstelik sana indirimli satıyorum 1000 ver bilet için
çekilişi yegenim yapıcak kime çıkar bilmem...bilet aldım demkle olmuyor bilet paralarını görim.... herkes katılabilir..yorumsuz istediğin bileti seçebilirsin üstelik sana indirimli satıyorum 1000 ver bilet için
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Arl 2009 #12 şuan sadece 8 ve 5 nolu biletleri karambol ve fonfe ye sattım yokmu baska alan...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Arl 2009 #14 para peşin ama sana taksitle olur 100 100 5 taksitte ödeyebilirsin...ilk taksit peşin
jeriko Özel Üye Özel üye 23 Arl 2009 #15 Yahu Kırmızı ya sen saymayı bilmiyorsun yada matematik dersinize Bakkal amca girdi hee?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Arl 2009 #16 ee fiyatlar böyle sen karar ver...her kapi bizde peşin ödemeye çıkar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Arl 2009 #17 İki bilet ayırtmak istiyorum mümkün müdür ? 68 ve 70 numaralı biletler. Ama çekiliş adil mi olacak acaba güvenebilir miyiz Numaraları tobaya mı atıp çekiceksin
İki bilet ayırtmak istiyorum mümkün müdür ? 68 ve 70 numaralı biletler. Ama çekiliş adil mi olacak acaba güvenebilir miyiz Numaraları tobaya mı atıp çekiceksin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Arl 2009 #18 çekiliş adil son güne kadar eğer ödeme yapmazsan biletleri unut ayırdım hadi jeriko sana da istediğin numarayı ayırdım ödeme yapılmazsa biletleri kendim satın alırım..eğer bişi çıkarsa sizede vermem
çekiliş adil son güne kadar eğer ödeme yapmazsan biletleri unut ayırdım hadi jeriko sana da istediğin numarayı ayırdım ödeme yapılmazsa biletleri kendim satın alırım..eğer bişi çıkarsa sizede vermem