• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Yılbaşı Çekilişi Yapıyorum

12- Yorumsuz
15- Wien06
24- Kırmızı (Çıkarsa paran sana kalır :D )
46- E-Pack
50- jeriko
52- kızıl_mavi
56- 72KaRaBeLa
62- sorumsuz
74- Gizemli_Cadı
86- Suskun
90- MeRciMeK
97- Safir

Bu numaralar benden arkadaşlara yılbaşı hediyesi :) Rastgele seçtim ne çıkarsa bahta :D

1200 liranı yolluyorum hemen :)

Teşekkürler Zeynoo, çıkarsa kırışırız :D

Konuyu yeni gördüm. Tebrikler KIRMIZI nerdeyse biletlerin hepsini satmissin.
Eger baska alan yoksa geriye kalan biletlerin hepsini almak istiyorum. Sen hesabini yapip bana iletirsen parani hemen gönderirim.

Bu arada Zeyno sanada bilet icin cok tesekkürler.

20 bilet var siz 50 bilet parası verin alnlasalım:):P

Tamamda 20 karsi 50 biraz fazla olmus iki kati olsa neyse diyecegim nerdeyse üc kati bir fiat:eek:

Dedigim gibi sen hesabi yapip bana bildir ama istersen yarin aksama kadar bekliyelim belki yeni üyelerimizdende almak isteyenler olabilir onlara engel olmak istemem bu yüzden yarin aksam tüm kalan biletleri bana verebilirsin.

Bu arada cekiliste birinci olan bilete Adminler adina 100.000 ctl ben veriyorum.

Benim kalan biletlerden şikayetim yok..:):)

Bekleme konusunda sen bilirsin farketmez benim için.....vay be bn kendime bi kaç bilet mi alsam şimdi büyük ödül 150000ÇTL mi oldu...

yok yok ikramiyeye ödeyeceğim para çıksın kurtarmıyor...elini çabuk tutucaktı alacak olanlar 30.12.2009 akşamına kadar 2500ÇTL....01.01.10 a kadar da 5000 ÇTL alan alır..almazsa biletler bana kalır...büyük ikramiyede bana çıkar::D:D

Geri