-araz- EYVALLAH... V.I.P 14 Mys 2013 #1 yine ne tuttum bilin bakalım bilene 3000 haydi bakalım soruları bekliyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Mys 2013 #31 MeRciMeK dediki: Kullanım amacı nedir , belli rengi ve şekli var mıdır , sabit mi yoksa taşınabilir mi , ağır mı hafif mi Bunların cevabını istiyorum Genişletmek için tıklayın... kullanım amacı takip amaçlı,günlük işlerimizi yoluan koymak için,belli rengi yok,taşınabilir hafif bir şey Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Kullanım amacı nedir , belli rengi ve şekli var mıdır , sabit mi yoksa taşınabilir mi , ağır mı hafif mi Bunların cevabını istiyorum Genişletmek için tıklayın... kullanım amacı takip amaçlı,günlük işlerimizi yoluan koymak için,belli rengi yok,taşınabilir hafif bir şey
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Mys 2013 #34 MeRciMeK dediki: Pano mu dicem değildir :/ Genişletmek için tıklayın... yok canım değil pano değil.hissediyorum yaklaşacaksın Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Pano mu dicem değildir :/ Genişletmek için tıklayın... yok canım değil pano değil.hissediyorum yaklaşacaksın
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Mys 2013 #36 LeyL-i Matem dediki: Defter, Not Defteri, Ajanda ? Genişletmek için tıklayın... yok canım değil Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Mys 2013 #39 ya arkadaşlar yapmayın her gün nerdeyse mutlaka bakıyorsunuzdur Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Mys 2013 #40 kız aklıma gelen ne varsa dökülüş ortaya.. Upvote 0 Downvote