-araz- EYVALLAH... V.I.P 14 Mys 2013 #1 yine ne tuttum bilin bakalım bilene 3000 haydi bakalım soruları bekliyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Mys 2013 #51 Ödülü Leyli Matem le bölüşebilirim hatta seninle bile Baya kopya verdin Ve benim evimde takvim yok Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Mys 2013 #53 canım ödülü göndermiş bulundum.dilersen sen leyli mateme yollayabilirsin Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Mys 2013 #54 nazenin dediki: tebrikler mercimekim.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canım o kadar kopyayla anca bilebildik -araz- dediki: canım ödülü göndermiş bulundum.dilersen sen leyli mateme yollayabilirsin Genişletmek için tıklayın... Aldım mi teşekkür ederim Bende size kahve ısmarlıyorum o halde Ya da istediğiniz başka birşey varsaaa oda olabiliir Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: tebrikler mercimekim.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canım o kadar kopyayla anca bilebildik -araz- dediki: canım ödülü göndermiş bulundum.dilersen sen leyli mateme yollayabilirsin Genişletmek için tıklayın... Aldım mi teşekkür ederim Bende size kahve ısmarlıyorum o halde Ya da istediğiniz başka birşey varsaaa oda olabiliir
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Mys 2013 #55 MeRciMeK dediki: Teşekkürler canım o kadar kopyayla anca bilebildik Genişletmek için tıklayın... sonuç önemli.. Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Teşekkürler canım o kadar kopyayla anca bilebildik Genişletmek için tıklayın... sonuç önemli..