Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #11 zevzek dediki: Haha etki ettiğini düşünüyorum ve manipüle edilebilir bir sistem bu.ama tartışma konusu belki gurbetçi arkadaşlarımız vardır yanlış anlarlar Genişletmek için tıklayın... Ya onlara sözüm yok ta ne bileyim ya sonuçta ülke de yaşayanlar kullansın oyunu
zevzek dediki: Haha etki ettiğini düşünüyorum ve manipüle edilebilir bir sistem bu.ama tartışma konusu belki gurbetçi arkadaşlarımız vardır yanlış anlarlar Genişletmek için tıklayın... Ya onlara sözüm yok ta ne bileyim ya sonuçta ülke de yaşayanlar kullansın oyunu
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #12 yilmaz27 dediki: gurbetcileri kast etmedigini biliyorum vede kimleri kast ettiginide biliyorum )) Genişletmek için tıklayın... Ben nie anlamadım
yilmaz27 dediki: gurbetcileri kast etmedigini biliyorum vede kimleri kast ettiginide biliyorum )) Genişletmek için tıklayın... Ben nie anlamadım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 27 Mys 2022 #13 Enda dediki: Ya onlara sözüm yok ta ne bileyim ya sonuçta ülke de yaşayanlar kullansın oyunu Genişletmek için tıklayın... bence ülkedeki her türk vatandasi kullansin yabancilara burda avruada bile kullandirmiyorlar oy haklari yok
Enda dediki: Ya onlara sözüm yok ta ne bileyim ya sonuçta ülke de yaşayanlar kullansın oyunu Genişletmek için tıklayın... bence ülkedeki her türk vatandasi kullansin yabancilara burda avruada bile kullandirmiyorlar oy haklari yok
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #14 Sigarayla da muzlu süt oluyormuş
zevzek zevzek® Özel üye 27 Mys 2022 #15 Enda dediki: Ya onlara sözüm yok ta ne bileyim ya sonuçta ülke de yaşayanlar kullansın oyunu Genişletmek için tıklayın... Orada yaşayanlar bizim buradaki oranı yüksek kesimden daha akıllı ve bilinçli orası bir gerçek.. ama sistem manipüle edilebilir bir sistem
Enda dediki: Ya onlara sözüm yok ta ne bileyim ya sonuçta ülke de yaşayanlar kullansın oyunu Genişletmek için tıklayın... Orada yaşayanlar bizim buradaki oranı yüksek kesimden daha akıllı ve bilinçli orası bir gerçek.. ama sistem manipüle edilebilir bir sistem
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #16 yilmaz27 dediki: bence ülkedeki her türk vatandasi kullansin yabancilara burda avruada bile kullandirmiyorlar oy haklari yok Genişletmek için tıklayın... Orada da kullandırmıyorlar öyle mi o zmana herkes ülkesinde kullanmalı galiba ya peki buradaki yabancılar kullanıyor mu acaba?
yilmaz27 dediki: bence ülkedeki her türk vatandasi kullansin yabancilara burda avruada bile kullandirmiyorlar oy haklari yok Genişletmek için tıklayın... Orada da kullandırmıyorlar öyle mi o zmana herkes ülkesinde kullanmalı galiba ya peki buradaki yabancılar kullanıyor mu acaba?
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #17 Tatlı Cadı dediki: Sigarayla da muzlu süt oluyormuş Genişletmek için tıklayın... Tatlı Cadı dediki: Sigarayla da muzlu süt oluyormuş Genişletmek için tıklayın... O nasıl oluyormuş
Tatlı Cadı dediki: Sigarayla da muzlu süt oluyormuş Genişletmek için tıklayın... Tatlı Cadı dediki: Sigarayla da muzlu süt oluyormuş Genişletmek için tıklayın... O nasıl oluyormuş
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #18 Enda dediki: Orada da kullandırmıyorlar öyle mi o zmana herkes ülkesinde kullanmalı galiba ya peki buradaki yabancılar kullanıyor mu acaba? Genişletmek için tıklayın... Kullanıyor Bulgaristan lı cok etrafımda onlarında seçimleri oldu ve kullandılar
Enda dediki: Orada da kullandırmıyorlar öyle mi o zmana herkes ülkesinde kullanmalı galiba ya peki buradaki yabancılar kullanıyor mu acaba? Genişletmek için tıklayın... Kullanıyor Bulgaristan lı cok etrafımda onlarında seçimleri oldu ve kullandılar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 27 Mys 2022 #19 zevzek dediki: Orada yaşayanlar bizim buradaki oranı yüksek kesimden daha akıllı ve bilinçli orası bir gerçek.. ama sistem manipüle edilebilir bir sistem Genişletmek için tıklayın... zaten bütün dünyada yapiliyor manipule hangi ülkede yokki?
zevzek dediki: Orada yaşayanlar bizim buradaki oranı yüksek kesimden daha akıllı ve bilinçli orası bir gerçek.. ama sistem manipüle edilebilir bir sistem Genişletmek için tıklayın... zaten bütün dünyada yapiliyor manipule hangi ülkede yokki?
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #20 Enda dediki: O nasıl oluyormuş Genişletmek için tıklayın... Bi kere anlamamış 2 kere alıntı yapmış kahve yapmaya üşendim kalbuki makinem de var bende muzlu süt içtim hep kızım mı içicek
Enda dediki: O nasıl oluyormuş Genişletmek için tıklayın... Bi kere anlamamış 2 kere alıntı yapmış kahve yapmaya üşendim kalbuki makinem de var bende muzlu süt içtim hep kızım mı içicek