zevzek zevzek® Özel üye 30 Mys 2022 #11 Tatlı Cadı dediki: Denizi boğazası Genişletmek için tıklayın... Denizi dalga sesini çok severim ama değildi daha saçma bir şeydi
Tatlı Cadı dediki: Denizi boğazası Genişletmek için tıklayın... Denizi dalga sesini çok severim ama değildi daha saçma bir şeydi
zevzek zevzek® Özel üye 30 Mys 2022 #13 Tatlı Cadı dediki: Taksim Genişletmek için tıklayın... Yok Tarlabaşı Kadıköy tercihim
zevzek zevzek® Özel üye 30 Mys 2022 #15 Tatlı Cadı dediki: Kadıköy Genişletmek için tıklayın... Belli bir mekan yada turistik bir şey değilde oraya özgü doğası ile alakalı bir şey.
Tatlı Cadı dediki: Kadıköy Genişletmek için tıklayın... Belli bir mekan yada turistik bir şey değilde oraya özgü doğası ile alakalı bir şey.
zevzek zevzek® Özel üye 30 Mys 2022 #17 Tatlı Cadı dediki: Karşıda mı bu yer Genişletmek için tıklayın... Yok çok uzaklaştın bu bir yer mekan değil . Psikolojik bir düşünce beğenme bir nesne mekan değil duygu yani istanbulun şusu güzel bence İste baska yere gitsem duramiyorum iki günde sıkılıyorum dan verilmiş cevap
Tatlı Cadı dediki: Karşıda mı bu yer Genişletmek için tıklayın... Yok çok uzaklaştın bu bir yer mekan değil . Psikolojik bir düşünce beğenme bir nesne mekan değil duygu yani istanbulun şusu güzel bence İste baska yere gitsem duramiyorum iki günde sıkılıyorum dan verilmiş cevap
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #20 Tatlı Cadı dediki: Denizi boğazası Genişletmek için tıklayın... Boğazası derken cevap o değil devam