Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #21 zevzek dediki: Denizi dalga sesini çok severim ama değildi daha saçma bir şeydi Genişletmek için tıklayın... Evwt ya hiç akıllarına gelmez aslında tam da benim istediğim şey ne yalan söyleyeyim
zevzek dediki: Denizi dalga sesini çok severim ama değildi daha saçma bir şeydi Genişletmek için tıklayın... Evwt ya hiç akıllarına gelmez aslında tam da benim istediğim şey ne yalan söyleyeyim
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #22 zevzek dediki: Yok çok uzaklaştın bu bir yer mekan değil . Psikolojik bir düşünce beğenme bir nesne mekan değil duygu yani istanbulun şusu güzel bence İste baska yere gitsem duramiyorum iki günde sıkılıyorum dan verilmiş cevap Genişletmek için tıklayın... Cok açıklayıcı olmuş
zevzek dediki: Yok çok uzaklaştın bu bir yer mekan değil . Psikolojik bir düşünce beğenme bir nesne mekan değil duygu yani istanbulun şusu güzel bence İste baska yere gitsem duramiyorum iki günde sıkılıyorum dan verilmiş cevap Genişletmek için tıklayın... Cok açıklayıcı olmuş
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #23 Tatlı Cadı dediki: Kalabalığı Genişletmek için tıklayın... Ay evet oydu ya ben aklınıza gelmez kolay kolay sanmıştım
Tatlı Cadı dediki: Kalabalığı Genişletmek için tıklayın... Ay evet oydu ya ben aklınıza gelmez kolay kolay sanmıştım
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #24 @Tatlı Cadı :1 devam ediyoruz Zevzek arkadaşımıza İstanbul'da yaşamanın en kötü yanı nedir diye sordum sizce ne demiştir?
@Tatlı Cadı :1 devam ediyoruz Zevzek arkadaşımıza İstanbul'da yaşamanın en kötü yanı nedir diye sordum sizce ne demiştir?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 30 Mys 2022 #25 Trafik demiştir
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #26 Asi Kız dediki: Trafik demiştir Genişletmek için tıklayın... Evet kolay bir soruydu tebrikler
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #27 @Tatlı Cadı :1 @Asi Kız :1 heyecan devam ediyor Yeni sorum geliyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #28 Yolun yarısı deyince senin için ne çağrışım yapıyor diye sordum sizce ne demiştir?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 30 Mys 2022 #30 Yaşlanmak demiştir