Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #41 Araf dediki: Bence cevap bu. Yada soru şaşırtmacli Genişletmek için tıklayın... Yok şaşırtmalı değil adam cidden mantıklı bir yanıt vermiş
Araf dediki: Bence cevap bu. Yada soru şaşırtmacli Genişletmek için tıklayın... Yok şaşırtmalı değil adam cidden mantıklı bir yanıt vermiş
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #42 zevzek dediki: Tam kelimeyi çıkarmak zor nasi bilecekler.. aslında cahit Sıtkı Tarancı demiştim buna silip sadece hissini söyledim Genişletmek için tıklayın... Hmm o zaman @Uzi yaklaşmış desene cevaba
zevzek dediki: Tam kelimeyi çıkarmak zor nasi bilecekler.. aslında cahit Sıtkı Tarancı demiştim buna silip sadece hissini söyledim Genişletmek için tıklayın... Hmm o zaman @Uzi yaklaşmış desene cevaba
zevzek zevzek® Özel üye 30 Mys 2022 #46 Heer yaş aldıkça bazı şeylerin değeri daha iyi anlaşılıyor.o yüzden geçmişe donemiyecegimize göre bilmek.lazim ... Kıymetini.. Ben ipucu verirken cevabı yazıyorum sanki
Heer yaş aldıkça bazı şeylerin değeri daha iyi anlaşılıyor.o yüzden geçmişe donemiyecegimize göre bilmek.lazim ... Kıymetini.. Ben ipucu verirken cevabı yazıyorum sanki
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #47 CeSuRbEy dediki: vayyy ben konuyu kaçırmışım..yürü be zevzek .. Genişletmek için tıklayın... Koca gün foruma uğramazsan olacağı bu
CeSuRbEy dediki: vayyy ben konuyu kaçırmışım..yürü be zevzek .. Genişletmek için tıklayın... Koca gün foruma uğramazsan olacağı bu
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Mys 2022 #48 zevzek dediki: Heer yaş aldıkça bazı şeylerin değeri daha iyi anlaşılıyor.o yüzden geçmişe donemiyecegimize göre bilmek.lazim ... Kıymetini.. Ben ipucu verirken cevabı yazıyorum sanki Genişletmek için tıklayın... Yani alenen
zevzek dediki: Heer yaş aldıkça bazı şeylerin değeri daha iyi anlaşılıyor.o yüzden geçmişe donemiyecegimize göre bilmek.lazim ... Kıymetini.. Ben ipucu verirken cevabı yazıyorum sanki Genişletmek için tıklayın... Yani alenen
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 30 Mys 2022 #49 Enda dediki: Koca gün foruma uğramazsan olacağı bu Genişletmek için tıklayın... sekretere sor dedim belliki sallamamışsın sorsana kız bekliyor..
Enda dediki: Koca gün foruma uğramazsan olacağı bu Genişletmek için tıklayın... sekretere sor dedim belliki sallamamışsın sorsana kız bekliyor..