BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2022 #371 Enda dediki: Şöyle söyle Genişletmek için tıklayın... ama çilingir sofrası dedim ya orada pekmez kaynatılmaz ki zaten..hahahahah
Enda dediki: Şöyle söyle Genişletmek için tıklayın... ama çilingir sofrası dedim ya orada pekmez kaynatılmaz ki zaten..hahahahah
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2022 #376 CeSuRbEy dediki: ama çilingir sofrası dedim ya orada pekmez kaynatılmaz ki zaten..hahahahah Genişletmek için tıklayın... Ya adam genel cevap vermiş içki sigara hepsi içinde bu da ipucu olsun başka da ipucu vermem hadi bakalım kim bilecek
CeSuRbEy dediki: ama çilingir sofrası dedim ya orada pekmez kaynatılmaz ki zaten..hahahahah Genişletmek için tıklayın... Ya adam genel cevap vermiş içki sigara hepsi içinde bu da ipucu olsun başka da ipucu vermem hadi bakalım kim bilecek
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2022 #377 CeSuRbEy dediki: cabı sıkıldığında alkol alır.. Genişletmek için tıklayın... Alkol mu alır sigara mı şey yapar bilemem aksi gibi kendi de yok ortalarda: (
CeSuRbEy dediki: cabı sıkıldığında alkol alır.. Genişletmek için tıklayın... Alkol mu alır sigara mı şey yapar bilemem aksi gibi kendi de yok ortalarda: (
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2022 #379 Tatlı Cadı dediki: Bira Genişletmek için tıklayın... Hepsini içine alın yahu bunları ne yaparsınız
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2022 #380 CeSuRbEy dediki: kafayı çeker ..argo yazim bide..hihihihi Genişletmek için tıklayın... Orası kesin ama cevap bu değil
CeSuRbEy dediki: kafayı çeker ..argo yazim bide..hihihihi Genişletmek için tıklayın... Orası kesin ama cevap bu değil