Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Hzr 2022 #382 Tatlı Cadı dediki: Alem mi Genişletmek için tıklayın... O iç değil uzaklaştın sen alkol,sigara bunları ne yaparsınız ?
Tatlı Cadı dediki: Alem mi Genişletmek için tıklayın... O iç değil uzaklaştın sen alkol,sigara bunları ne yaparsınız ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Hzr 2022 #384 Tatlı Cadı dediki: İçerim içmek mi Genişletmek için tıklayın... Evet içmek artık Allah ne verdiyse içiyorsa
Tatlı Cadı dediki: İçerim içmek mi Genişletmek için tıklayın... Evet içmek artık Allah ne verdiyse içiyorsa
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Hzr 2022 #385 @Tatlı Cadı :5 @Asi Kız :2 @CeSuRbEy :4 Devam ediyor ediyoruz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Hzr 2022 #386 Tatlı Cadı dediki: Kızımın menzuniyet partisi vardı ve ben sınıf annesiyim die herseyle ben ilgilenmek zorunda kaldım pestilim çıktı Genişletmek için tıklayın... iyi iste unutmazsin o günü ))
Tatlı Cadı dediki: Kızımın menzuniyet partisi vardı ve ben sınıf annesiyim die herseyle ben ilgilenmek zorunda kaldım pestilim çıktı Genişletmek için tıklayın... iyi iste unutmazsin o günü ))
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Hzr 2022 #387 @zevzek 'e yaptığın en çocukça şey nedir diye sordum sizce ne demiştir?
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Hzr 2022 #389 Tatlı Cadı dediki: Bağıra bağıra şarkı söylemek Genişletmek için tıklayın... Değil