Zevzek Hakkında Ne Biliyorsun?

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Bu kafadayim kimse bıraktı diye dua etmiyor hatta kavga ediyor bu zamanda .. ama benim yapım oyle tabiki bir şeyi alırken elli sefer araştırırm.
Nie araştırıon o kadar beğendin al gitsin iste
Bende çocuğa birseyler bırakıp rahat yasamasında yanayım ama ona da birseyler bırakcam die köpek gibi çalışıp hayatı yasamadan ölemem biz eşimle cok gezeriz çokta laf yeriz cok geziyorsunuz die sizene sizden mi para isteyip geziyoruz kazanıyoruz cok şükür bir tane kızım var ve şimdiden yaptık yapacağımızı 3 tane de olsa şimdiye kadar yapılanlar yeter tabi imkan meselesi de yani birseyler yapcaz die de odun gibi boş yaşamayalım demek istiom
Yiyip içip gezelim bir daha gelmicez bu dünyaya

Bende çocuğa birseyler bırakıp rahat yasamasında yanayım ama ona da birseyler bırakcam die köpek gibi çalışıp hayatı yasamadan ölemem biz eşimle cok gezeriz çokta laf yeriz cok geziyorsunuz die sizene sizden mi para isteyip geziyoruz kazanıyoruz cok şükür bir tane kızım var ve şimdiden yaptık yapacağımızı 3 tane de olsa şimdiye kadar yapılanlar yeter tabi imkan meselesi de yani birseyler yapcaz die de odun gibi boş yaşamayalım demek istiom
Haklısınız

Geziyorumki. Burada makul değerler . Mesela sen muğlaya hep gidiyorum demiştin sanırım. Mesela bende genelde her sene gitmeye çalışırım ama örneğin daha makul yere. Önemli olan mutlu olmak insanlar mesela otel satın alıyor sanki yok kapısı aşınmış yok boyası atmış sanane kardeşim 😅 ona göre fiyatı var örnek işte. Millet 10 veriyor ben 4 ama eğleniyoruz sonuçta.

Geri