Zevzek Hakkında Ne Biliyorsun?

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Geziyorumki. Burada makul değerler . Mesela sen muğlaya hep gidiyorum demiştin sanırım. Mesela bende genelde her sene gitmeye çalışırım ama örneğin daha makul yere. Önemli olan mutlu olmak insanlar mesela otel satın alıyor sanki yok kapısı aşınmış yok boyası atmış sanane kardeşim 😅 ona göre fiyatı var örnek işte. Millet 10 veriyor ben 4 ama eğleniyoruz sonuçta.
Benim gittiğim fiyatlar da öyle kapısıyla boyasıyla mı yatıyoruz yada yiyip içiyoruz benim tek baktığım şey temizliği
Bak bu sene gidemedik 10 binde vermem yani bi otele 🙄
Yurtdışına veririm ama pasaport boşuna çıkarmadık 🤣 işlememiş duruyor tertemiz 🤣
Bosna’ya gidicektik miras şeyleri çıktı mahkemelik eşim de alcam oraları dedi inatlaştı kuzenleriyle kalakaldık istanbulda 😂 allahtan kamp olayımız varda ordan yırtıcaz :) hem ben çadırda kalmasını cok seviyorum geceleri ayrı bi güzel oluyo ayyy benim çenem açıldı sus cadı sus kendini belli etmiycektin sen 🤭🤫😂

iPhone den örnek vereyim bak yıllarca anlıyamadığım. (Burada iPhone alma durumu olanlar ve güvenlik işleri dolayısı ile olabilir alanlar üzerine alınmasın tabi)
Adamın cebinde parası yok iPhone alıyor ne katıyor o kişiye . Ne gerek var bizim ülkemizde kaç kişi iPhone ve starbuks lüksüne sahip. Mesela . Neden olduğumuz gibi görünmüyoruz

Benim gittiğim fiyatlar da öyle kapısıyla boyasıyla mı yatıyoruz yada yiyip içiyoruz benim tek baktığım şey temizliği
Bak bu sene gidemedik 10 binde vermem yani bi otele 🙄
Yurtdışına veririm ama pasaport boşuna çıkarmadık 🤣 işlememiş duruyor tertemiz 🤣
Bosna’ya gidicektik miras şeyleri çıktı mahkemelik eşim de alcam oraları dedi inatlaştı kuzenleriyle kalakaldık istanbulda 😂 allahtan kamp olayımız varda ordan yırtıcaz :) hem ben çadırda kalmasını cok seviyorum geceleri ayrı bi güzel oluyo ayyy benim çenem açıldı sus cadı sus kendini belli etmiycektin sen 🤭🤫😂
Fakir teselisşi çadır i ben çok severdim zaten 😅😅

iPhone den örnek vereyim bak yıllarca anlıyamadığım. (Burada iPhone alma durumu olanlar ve güvenlik işleri dolayısı ile olabilir alanlar üzerine alınmasın tabi)
Adamın cebinde parası yok iPhone alıyor ne katıyor o kişiye . Ne gerek var bizim ülkemizde kaç kişi iPhone ve starbuks lüksüne sahip. Mesela . Neden olduğumuz gibi görünmüyoruz
Ben hep iPhone kullandım saatim bile iPhone 🤭
Ama benimki valla zenginlikten 😂
10 yaşındaki kızımda bile iPhone var ben bilmem bizim eve başka telefon girsin :)
Kredi çekip alanlar var yok artık diyorum onlara bana peşin mi aldın diyenlere de ayarım param yoksa nie alayım ki yaa

Neresi fakir be 2 günlük kampa 2 binden fazla gitti geçen sene asgari ücret ne kadardı 🤔
Çadırı WC uzak kurarsan gece çayı az içicen sadece 😂 azıcık Yusuf olmustum 😂 birde milletin çadırlarının arasından geçerken o horlama sesleri korku filmi gibi oluyo telefon ışığıyla 🤣
Çadır işi zor ama festivaller oluyor bak öyle olabilir cador kurma festival felan :))

Geri