yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Hzr 2022 #492 Tatlı Cadı dediki: Bunun 300 zu internete gitse nolur Allah bereket versin Genişletmek için tıklayın... tamam iste internete verdik gerisin elimizde kaldi bu kadar basit )
Tatlı Cadı dediki: Bunun 300 zu internete gitse nolur Allah bereket versin Genişletmek için tıklayın... tamam iste internete verdik gerisin elimizde kaldi bu kadar basit )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Hzr 2022 #493 zevzek dediki: Türkiye'de bir tek vadafone de var sanıyorum sınırsız internet paketi. Oda 400 lira yazıyordu ve internet paylaşımı yasak. Genişletmek için tıklayın... bunlar birbiriyle yarisiyorlar
zevzek dediki: Türkiye'de bir tek vadafone de var sanıyorum sınırsız internet paketi. Oda 400 lira yazıyordu ve internet paylaşımı yasak. Genişletmek için tıklayın... bunlar birbiriyle yarisiyorlar
zevzek zevzek® Özel üye 5 Hzr 2022 #494 yilmaz27 dediki: bunlar birbiriyle yarisiyorlar Genişletmek için tıklayın... Çok firma var.. bizde 3 firma var neredeyse aynı
yilmaz27 dediki: bunlar birbiriyle yarisiyorlar Genişletmek için tıklayın... Çok firma var.. bizde 3 firma var neredeyse aynı
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2022 #495 Eeee cevap dışında herşey var burada yarışma yarışma olmaktan cıkmış bitiren en iyisi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Hzr 2022 #497 bende hatirlamiyorum araya sohbet giriyor ya
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Hzr 2022 #498 Tatlı Cadı dediki: Son soru neydi Genişletmek için tıklayın... Söylemem devlet sırrı yilmaz27 dediki: bende hatirlamiyorum araya sohbet giriyor ya Genişletmek için tıklayın... Banane unutmasaydınız
Tatlı Cadı dediki: Son soru neydi Genişletmek için tıklayın... Söylemem devlet sırrı yilmaz27 dediki: bende hatirlamiyorum araya sohbet giriyor ya Genişletmek için tıklayın... Banane unutmasaydınız
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Hzr 2022 #499 Ne üşengeçsiniz ya kimse dönüp bakmamış soru neydi diye @zevzek 'e hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı diye sordum sizce ne demiştir?
Ne üşengeçsiniz ya kimse dönüp bakmamış soru neydi diye @zevzek 'e hayat seni son zamanlarda nasıl bir insan yaptı diye sordum sizce ne demiştir?
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Hzr 2022 #500 yilmaz27 dediki: bende hatirlamiyorum araya sohbet giriyor ya Genişletmek için tıklayın... Hatırlayın ya yarışmada sohbet yasağı koydurtmayın bana
yilmaz27 dediki: bende hatirlamiyorum araya sohbet giriyor ya Genişletmek için tıklayın... Hatırlayın ya yarışmada sohbet yasağı koydurtmayın bana