KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Hzr 2022 #502 Daha sorumluluk olmayı
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 8 Hzr 2022 #503 KaderKatibi dediki: Daha sorumluluk olmayı Genişletmek için tıklayın... iyi insanla kötü insan arasındaki fark Senin aklına olumlu şeyler geliyor abi benim ise olumsuz
KaderKatibi dediki: Daha sorumluluk olmayı Genişletmek için tıklayın... iyi insanla kötü insan arasındaki fark Senin aklına olumlu şeyler geliyor abi benim ise olumsuz
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Hzr 2022 #504 Tatlı Cadı dediki: iyi insanla kötü insan arasındaki fark Senin aklına olumlu şeyler geliyor abi benim ise olumsuz Genişletmek için tıklayın... Estağfurullah bacım, tanıdığım kadarıyla art niyetsiz temiz kalpli birisin. Anlık refleks cevaplarımız
Tatlı Cadı dediki: iyi insanla kötü insan arasındaki fark Senin aklına olumlu şeyler geliyor abi benim ise olumsuz Genişletmek için tıklayın... Estağfurullah bacım, tanıdığım kadarıyla art niyetsiz temiz kalpli birisin. Anlık refleks cevaplarımız
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 8 Hzr 2022 #505 KaderKatibi dediki: Estağfurullah bacım, tanıdığım kadarıyla art niyetsiz temiz kalpli birisin. Anlık refleks cevaplarımız Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim abim
KaderKatibi dediki: Estağfurullah bacım, tanıdığım kadarıyla art niyetsiz temiz kalpli birisin. Anlık refleks cevaplarımız Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim abim
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Hzr 2022 #510 Üst üste cevap vermişsin yine flood yapmak yasak Cevap d hiçbiri