• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

3 Kelimeyi Cümle İçinde Kullan

terliklerimle terasa çıktığımda günün yeni aydınlanırken o ışığın insanın hayatını bir anda nasıl değiştirebileceğini ilk kez hisseddebildiğim için bu zamana kadar bu duyguyu hiç yaşamamış olmama hayıflanmadan geçemedim. oyt ne dedim ben :D

zaman mekan kavram

terliklerimle terasa çıktığımda günün yeni aydınlanırken o ışığın insanın hayatını bir anda nasıl değiştirebileceğini ilk kez hisseddebildiğim için bu zamana kadar bu duyguyu hiç yaşamamış olmama hayıflanmadan geçemedim. oyt ne dedim ben :D

zaman mekan kavram

Vaybe e-Pack bir terligin yaptigina bak bundan sonra terliksiz hic bir yere gitmem:D

Hayatta nefret ettigim üc sey zaman, mekan ve kavram dir.:D

Gemi, Deniz, Terlik:)

terliklerimle terasa çıktığımda günün ilk ışıklarının denizdeki yansımasını insanın hayatını bir anda nasıl değiştirebileceğini ilk kez hisseddebildiğim için bu zamana kadar bu duyguyu hiç yaşamamış olmama hayıflanmadan geçemedim.

ordan burdan şurdan

Ordan aldığım fındıkları buradan aldıklarımla karıştırıp şuradan denize döktüm :)

beyaz - simge - karanlık

son çaremdi senden kalan fotoğrafları koyup bavuluma, bilinmeyen bir geleceğe yolculuğa çıkmak ama bırakırmıydı o simsiyah geçmişim peşimi?

serzeniş merak yalan

yüreğime kilit vurup erteleyecektim umutlarımı senli baharlara ama sensiz geçirdiğim bu sonhabara yetecek mi nefesim bilemedim

değer dram jakuzi :P

Geri