gülüşüm Uzman 17 Ksm 2008 #391 Degerini bilemedim evimin, romantik-komedi değil dramın tam ortasındayım, nasıl bir banyo bu böyle, benim jakuzim nerede!! acente-skolastik-ebruli
Degerini bilemedim evimin, romantik-komedi değil dramın tam ortasındayım, nasıl bir banyo bu böyle, benim jakuzim nerede!! acente-skolastik-ebruli
e-PaCk Forum Gururu 10 Arl 2008 #392 skolastik düşünce acentesinin temsili bayrağının renklerinin ebruli olması ne kadar doğru bir yaklaşım değil mi arkadaşlar hamsi kefen pedagoji
skolastik düşünce acentesinin temsili bayrağının renklerinin ebruli olması ne kadar doğru bir yaklaşım değil mi arkadaşlar hamsi kefen pedagoji
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 11 Arl 2008 #393 Pedagoji eğitimi için gelen karadenizli bir grup genç, morga girip cesetler için kullanılan kefenlerden birinin cebine hamsi koymuşlar. sinek, feza, sızı
Pedagoji eğitimi için gelen karadenizli bir grup genç, morga girip cesetler için kullanılan kefenlerden birinin cebine hamsi koymuşlar. sinek, feza, sızı
e-PaCk Forum Gururu 11 Arl 2008 #394 var mı ki şu koca fezada bir sineğin sızısını anlayacak ve ona merhem olacak? feribot megaloman selüloz
var mı ki şu koca fezada bir sineğin sızısını anlayacak ve ona merhem olacak? feribot megaloman selüloz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 11 Arl 2008 #395 Selüloz fabrikasında çalışan megolaman herifler hafta sonu feribot gezisi yaptılar Seka, oportunist, karınca
Selüloz fabrikasında çalışan megolaman herifler hafta sonu feribot gezisi yaptılar Seka, oportunist, karınca
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Mrt 2009 #396 Karınca Seka'nın önünden gecerken insanların oportunist oldugunu düşünüyordu.. sus kapalı hayat
e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #397 hayatımın sonuna dek bu kapalı kapılar ardında yaşayacağımı bilsem de hiçbir zaman izin vermeyeceğim kalbimin bu serzenişe sus demesine. fermantasyon halisülasyon ziraat
hayatımın sonuna dek bu kapalı kapılar ardında yaşayacağımı bilsem de hiçbir zaman izin vermeyeceğim kalbimin bu serzenişe sus demesine. fermantasyon halisülasyon ziraat
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #398 e-PaCk dediki: fermantasyon halisülasyon ziraat Genişletmek için tıklayın... Daha neler Tanımlardan biri: kuralların ferman haline getirilip ilan edilmesi Ziraatle uğraşan çifçiler fermantasyona uğrayan ürünleri nedeniyle halisülosyon görmeye başladılar. Ya ne biçim sözcükler bunlar gece gecearaştırmamı yapıcaz alla allaaa ) kapı - pencere - halı
e-PaCk dediki: fermantasyon halisülasyon ziraat Genişletmek için tıklayın... Daha neler Tanımlardan biri: kuralların ferman haline getirilip ilan edilmesi Ziraatle uğraşan çifçiler fermantasyona uğrayan ürünleri nedeniyle halisülosyon görmeye başladılar. Ya ne biçim sözcükler bunlar gece gecearaştırmamı yapıcaz alla allaaa ) kapı - pencere - halı
e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #399 Eğlenirken öğrenelim diye uğraşıyorum;P Evimde kapım, pencerem ve halım var. duayen mukaddes zelil
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #400 Duayen geçinen zelil adam şimdi de mukaddes ayaklarına yatmaya başladı tırnak, oportunist, hümanizm