e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #411 Orada bir ironi vardı. Verdiğim kelimeleri bilhassa tıbbi terimler sözlügünden sectim ki teşhisi de sen koyasın diye desem de inanma unutmuşum işte;P Haberleri izlemek için televizyonu açacaktım ki kumandanın pilinin bittiğini farkettim. ömer, mısır, sever
Orada bir ironi vardı. Verdiğim kelimeleri bilhassa tıbbi terimler sözlügünden sectim ki teşhisi de sen koyasın diye desem de inanma unutmuşum işte;P Haberleri izlemek için televizyonu açacaktım ki kumandanın pilinin bittiğini farkettim. ömer, mısır, sever
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #412 Ömer mısır sever mi, sever sever... ironi, kemal, malkoçoğlu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #414 Zabu herif hiç şilepte esktruman çalınır mı? (oyunbozan) uyku, viski, siyaset
e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #415 Çok değerli bir arkadaşımız geçen gece viski içip bize nispet yaparken zavallı bizler uykumuzun gelmesini bekleyip bir yandan da siyaset eleştrileri yaparak kendimizi avutmaya çalışıyorduk!!!!!! hüzün, anı, kaçmak
Çok değerli bir arkadaşımız geçen gece viski içip bize nispet yaparken zavallı bizler uykumuzun gelmesini bekleyip bir yandan da siyaset eleştrileri yaparak kendimizi avutmaya çalışıyorduk!!!!!! hüzün, anı, kaçmak
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #416 Anılardan kaçmak için hüzünlü bir anı seçmek zorunda değilsin. Deli, dolu (yağış anlamında), ben (yüzdeki ben)
Anılardan kaçmak için hüzünlü bir anı seçmek zorunda değilsin. Deli, dolu (yağış anlamında), ben (yüzdeki ben)
e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #417 Yüzünde yedi beni olan deli yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. faiz, yumurta, askılık
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Mrt 2009 #418 Faiz ilanlarını askılığa asan banka vatandaşlarca yumurta yağmuruna tutuldu kabadayı - sadakat - biberon
Faiz ilanlarını askılığa asan banka vatandaşlarca yumurta yağmuruna tutuldu kabadayı - sadakat - biberon
e-PaCk Forum Gururu 29 Mrt 2009 #419 Sadakatsiz kabadayının tüm karizması biberonuyla süt içerken çizildi. huni, sivilce, faktör
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 29 Mrt 2009 #420 Huni şeklindeki sivilceler, stres faktöründe etkili oluyo bidon, kazma, uzay