e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #401 Sözde hümanizm yanlısı oportunist bir vatandaşın tırnağındaki komunizmi simgeleyen işaret dikkatlerden kaçmadı. patavatsız, zürafa, jimnastik
Sözde hümanizm yanlısı oportunist bir vatandaşın tırnağındaki komunizmi simgeleyen işaret dikkatlerden kaçmadı. patavatsız, zürafa, jimnastik
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #402 Sizi bir ara burayada alalım Gördüm görmesine de zürafanın bu kadar da patavatsız jimnastik yaptığını görmemiştim sümen - dümen - civa
Sizi bir ara burayada alalım Gördüm görmesine de zürafanın bu kadar da patavatsız jimnastik yaptığını görmemiştim sümen - dümen - civa
e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #403 hava sıcaklığına bakmak için termometreyi yanlışlıkla duvardan düşürüp bütün civanın yere dağılmasına sebep olan genç dümene yanlışlıkla sümen dedi. kamuoyu, yosun, gocunmak
hava sıcaklığına bakmak için termometreyi yanlışlıkla duvardan düşürüp bütün civanın yere dağılmasına sebep olan genç dümene yanlışlıkla sümen dedi. kamuoyu, yosun, gocunmak
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #404 Kamuoyundaki gocunma artık yosun tutmaya başladı pankreas, marka, venüs
e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #405 venüs isimli bir şirketin markalaşma yönündeki çalışmalarına değişik bir yön vermek için sembollerinde pankreas resmi kullanmaya başlaması forum sakinleri tarafından böyle de bir cümle olmaz şeklinde yorumlandı kıble gruzi laminant
venüs isimli bir şirketin markalaşma yönündeki çalışmalarına değişik bir yön vermek için sembollerinde pankreas resmi kullanmaya başlaması forum sakinleri tarafından böyle de bir cümle olmaz şeklinde yorumlandı kıble gruzi laminant
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #406 Laminantın altında kalan grizunun kıble tarafında sıkıştıma yarataileceğini nasıl düşünemezsin kardeşim salla, ayna, saç
Laminantın altında kalan grizunun kıble tarafında sıkıştıma yarataileceğini nasıl düşünemezsin kardeşim salla, ayna, saç
e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #407 saçlarını aynada salla. oh iyi geldi bu cümle kur, yorumsuz, cümle
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #408 Yorumsuzluk üzerine bir cümle kur ajite, ajitasyon, teşhis
e-PaCk Forum Gururu 27 Mrt 2009 #409 Ajitasyonu acıtasyon olarak anlayan arkadaşımızı kelimenin kökeninin ajite olduğuna inandırmak baya zamanımızı aldı. Psikomotor, demans, agorafobi
Ajitasyonu acıtasyon olarak anlayan arkadaşımızı kelimenin kökeninin ajite olduğuna inandırmak baya zamanımızı aldı. Psikomotor, demans, agorafobi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2009 #410 Üstteki cümlede eksik sözcük var kabul etmiyorum. Hani teşhis Psikomotor konusunda demansif hastalara agorafobilerini yenme yolları öğretildi. Off ya bunlar ne böyle hadi olay tatlıya bağlansın. televizyon, kumanda, haber
Üstteki cümlede eksik sözcük var kabul etmiyorum. Hani teşhis Psikomotor konusunda demansif hastalara agorafobilerini yenme yolları öğretildi. Off ya bunlar ne böyle hadi olay tatlıya bağlansın. televizyon, kumanda, haber