YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ekm 2007 #42 Sanat resimlerinin çoğu bu kitapta yok. Kelimele: deli, uçurum, kuş
çılgınım_www Forum Tutkunu 23 Ekm 2007 #43 kuşlar gibi özgür olup deliler gibi uçurumdan boşluga kendimi bırakmak isterdim ... akıl , sahte, yüzsüz
kuşlar gibi özgür olup deliler gibi uçurumdan boşluga kendimi bırakmak isterdim ... akıl , sahte, yüzsüz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Ekm 2007 #44 akilsiz olupta yüzzsuzlük yapan cok var Dünya sahte karlarla dolu bu tadi kacti :8
çılgınım_www Forum Tutkunu 24 Ekm 2007 #46 çoraplarımı giymeden çantamı da almadan saçlarımı toplayıp evden çıktım kar dolap balkon
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ekm 2007 #47 Dolaptan kıyafetlerimi alırken balkona kar taneleri düşüyordu. Kelimeler: telefon, ırmak, çamur
çılgınım_www Forum Tutkunu 24 Ekm 2007 #48 ırmaga düşünce çamurlara bulandım ve telefonum sırılsıklam oldu Özgür ifade salon
kelebek -ütopik- V.I.P 24 Ekm 2007 #49 Toplantı salonunda herkes fikirlerini özgürce ifade etmek istiyordu. hasta, gözlük, lahana
çılgınım_www Forum Tutkunu 24 Ekm 2007 #50 lahanadan zehirlenerek doktora gitti doktorun gözlügü dikkatimi çekti Kitap cafe fal