kelebek -ütopik- V.I.P 24 Ekm 2007 #51 Cafede falıma baktırdıktan sonra kitap okumak için eve döndüm kumanda, şiir, koltuk
çılgınım_www Forum Tutkunu 24 Ekm 2007 #52 televizyonda şiir yarışması var diye koltuga uzanıp kumadayı elime aldım mal villa araba
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 24 Ekm 2007 #53 Malının hesabını bilmeyen adam villanın önündeki arabada diri bulundu Kelimeler: telefon, sabun, ağaç
Malının hesabını bilmeyen adam villanın önündeki arabada diri bulundu Kelimeler: telefon, sabun, ağaç
çılgınım_www Forum Tutkunu 24 Ekm 2007 #54 Ağacın dibinde sabun ile ellerimi yıkarkene telefon aniden çalınca deli oldum perde kase anne
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 24 Ekm 2007 #55 Kasedeki şeker perdeyi lekeleyince annem çoğlığı kopardı. Kelimeler: futbol, kadın, deniz
sherry V.I.P V.I.P 24 Ekm 2007 #56 Kadınlar deniz kenarında futbol izliyorlardı Oyuncak, Çiçek, Kaşık
çılgınım_www Forum Tutkunu 24 Ekm 2007 #57 oyuncak kaşıklar masadayken onları kaldırıp yerine çiçekleri koydum ömür talep yardım
çılgınım_www Forum Tutkunu 25 Ekm 2007 #60 gezideyken yanımdakinin yastıgını aldım ve yanlış anlaşıldım kulak pes hani