YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 25 Ekm 2007 #61 Hani kulağını sırdıklarında pes demeyecektin? bilgisayar, ekonomi, bilişim
çılgınım_www Forum Tutkunu 25 Ekm 2007 #62 son bin yılın gözde meslekleri arasında birlişim ekonomi ve bilgisayarla ilgili bölümler önem arzetmektedir kırmızı papatya sahne
son bin yılın gözde meslekleri arasında birlişim ekonomi ve bilgisayarla ilgili bölümler önem arzetmektedir kırmızı papatya sahne
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ekm 2007 #63 Sahneyi Kirmizi Papatya ile Donattim .)) Ben forum yanlizlik
sherry V.I.P V.I.P 26 Ekm 2007 #64 Ben foruma yalnızlık konulu bir resim ekledim. Hayat, mavi, yakamoz
kelebek -ütopik- V.I.P 27 Ekm 2007 #65 Denizin uçsuz maviliğinde yakamozları seyrederken hayatın avucumun içinden nasılda kayıp gittiğini farkettim. burun, cam, sandalye
Denizin uçsuz maviliğinde yakamozları seyrederken hayatın avucumun içinden nasılda kayıp gittiğini farkettim. burun, cam, sandalye
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Ekm 2007 #67 Mouse bardağın içine sıkışınca kapıya fırlatıp kırdım göz, arpa, taş
kelebek -ütopik- V.I.P 27 Ekm 2007 #68 Pazardan aldığım arpanın içinden taş çıktığını gözümle gördüm Çikolata, ısık, kırmızı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Ekm 2007 #70 Dolaptan oyun kağıtlarını aldım. kurdele, armut, inek