• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

9 yaşında ne kötülük yaptın?

Bir kediyi elimi tırmaladı diye kuyruğundan asmıştım.Sanırım o yaşlardaydım.İşin kötüsü kedi ölmüştü.Sonra çok üzüldüm ama çocuk aklı düşünemedim.

bizde arkadaşlarla zillere basıp kaçardık:)
bide ev telefonundan kafadan numara çevirip dalga geçerdik( biz atatürk orman çifliğinden arıyoruz evinizde kaç yumurta var:) bi bakip gelim evladım) hahaha hatirlamak güzeldi.

kardeşim bana birşey veriyordu eve götür diye bende hamalın yok kendin taşı şeklinde bir kaçışla eve koşuyordum ben merdivenlerin yarısına gelmeden arkadan küt diye bir ses geldi..benim kardes aceleyle sağa sola savurarak bıraktığım ayakkabılara takılıp başına merdivene vurmustu..kanlar akıyordu...onunla birlikte benimde canım yandı..ne kötüyüm allahtan birkaç dikişle kurtuldu..birşey olsa ömrüm boyunca kendimden nefret ederdim heralde..

o yaşlarımda köyde tarlaya kavun karpuz ekmiştik bende bekçilik yapıyodum tabi karpuz tarlasında bekleyipde yememek olmazdı ama hangisi olmuş olmamamış bilmiyorum bende kıvrak zekamı çalıştırdım belimdeki bıcağı çıkarttım karpuzları delerek olup olmadığına baktım bu arada tarladaki karpuzların çoğunu delmek zorunda kaldım nerden bilecem ki o yaraa aldıkları yerden çürüceğini :D ertesi gün annemler tarlaya gelince şok oldular kim yaptı bunları değince (bana inanır ve güvenirlerdi ablamda çok yaramaz bi çocuk olduğunu düşünürsek ) bende hemen ablam yaptı dedim bütün fırça ablama gitmişti :D

Dağcı Sizin hikaye Ömer Seyfettinin Kaşağı hikayesi gibi başlamış ama Allahtan öyle bitmemiş.

Ya Arzum Senin hikaye gerçekten çok hoştu."biz atatürk orman çifliğinden arıyoruz evinizde kaç yumurta var bi bakip gelim evladım"Arkadaşla epey bir güldük iş yerindeyken..:)

bizde arkadaşlarla zillere basıp kaçardık:)
bide ev telefonundan kafadan numara çevirip dalga geçerdik( biz atatürk orman çifliğinden arıyoruz evinizde kaç yumurta var:) bi bakip gelim evladım) hahaha hatirlamak güzeldi.

bizde uslu kız sanırdık bak sen hele seni gidi uyanıç beşkağıtçı :D
evet jeriko

Kardeşlerim ikiz..İkisini de yanıma çağırıp size çok tatlı bir şey vericem çikotala diye yutturup bir kavanoz acı biberi yedirmiştim ..Onlar yedikçe çok tatlı çukutula demiştim...Gözleri yaşara yaşara yemişlerdi.. Ertesi gün çukutula istiyoruz diye bütün gün ağlamışlardı ...Çifte kötülük ....Ne zaman acı biber yeseler telefonda bana bu gün senin o tatlı çukutulandan yedik diyorlar...

Kimseye örnek olmak istemem... En masumu; bisikletle tüp kamyonun arkasına takılmıştım geziyordum(nasıl bir gezmeyse) dolmuş daha cazip geldi ona geçtim maalesef yakalanmıştım komşular tarafından neyseki bizimkilerin kalbine ineceğini düşünüp söylememişler(hep onlara da bir güzellik düşünürüm diye söylemediklerini düşünmüşümdür).

Ya şimdi o yaşlarda bir çocukluk aşkım vardı. Böyle bir türlü kendimi ifade edemiyorum kıza, çok sinir bir durumdu. Birde yine onunla çok samimi yan sınıfta, sanırım oda hoşlanıyordu :D yeni yeni anlıyorum neysee konuya dönelim :D işte ondan hoşlanan bir çocuk daha vardı şişko Efe derdik. Okulda ufak sınıf etkinlikleri olurdu, benide öğretmen basketbola seçmişti. Sınıflar arası böyle etkinlikler düzenlerdik. O şişko Efe'nin sınıfıyla maça gelmişti sıra. Bizim sınıfın kızlarıda böyle ponponculuk yapıyorlardı bize. Eeee bende hoşlanıyorum yha etrafta şişme balon gibi dolanıyorum :D Bu şişko Efe'nin sınıfıyla oynadığımız maçta şişkoya çok kötü çarpmıştım ama bilerek bu Efe yere düştü kaşı açılmıştı hafif :D İtiraf ediyorum ki o bir kaza değildi :D Bilerek, planlayarak yaptım. Kızın önünde rezil olmasını istedim :D Ama çok ters tepmişti beee :( Birşeyi var mı diye gitti şişko Efeye baktı :(

Geri