• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

9 yaşında ne kötülük yaptın?

9 yaşında uslu bi çocuktum ben yaa :)

Ama 5. sınıftan sonra tatilde köye gittiğimizde, mutfaktaki çamaşır suyunu Su sanıp içmiştim :D Sonrada abimin üzerine püskürtmüştüm :D abimin kıyafetleri çöp olmuştu ama kasti değildi :D

Bugun karsi kafenin cay kasiklarini caldim..kalpli cok guzeldi dayanamadim...burcu bn bunlari aliyorumm diyerek zimmetime gecirdim...

Annemi çoooook kızdırırım :D
Okula giderken kahvaltılarda annemin önüme koyduğu ekmeği saklardım yemeden giderdim okula :D
Sonra annem beni bildiği için kapının önünde yedirmeye çalışırdı, hatta kapının önünde süt içmem meşhurdu :D

komşunun bahçesinden gül çalardık :D annemi çok kızdıran yaramaz bir çocuktum 6 yasımda daha yaramazdım ama 9 yaşımda okadar değildim :D

ailemden ayrıldığım yaş 9 yaşım:S hem kendime yaptım kötülük buda..uslu uslu okula gitmek kendime yaptığım bir kötülüktü. insan biraz yaramazlık yapmalı yaa:D

eeee şeyyyy anlatsam mı bilemedim;;H

çiftliğe giderdik yazları hiç ev de kalmıyorduk,çiftliğe gittiğimiz de dedem ve babaannem beni,küçük abimi ve iki kuzenimi kendi çiftliklerine götürüyorlardı...alman bir dadımız vardı,o yanımızdan hiç ayrılmıyordu,onu kandırıp karşı evin bahçesine giriyorduk...onların civcivlerini yakalayıp öldürüyorduk:(küçük küçük civcivleri abim öldürüp anahtarlık yapıyordu,beline asıyordu:(ben sadece boğuyordum:(kuzenim murat ayağıyla eziyordu:(seda ise o daha vahşiydi boynunu koparıyordu:(o yaz dedemlerin komşularının civcilerinin hepsini biz öldürmüştük...:(bunu duyan babam ve annem abimle beni seri katil olacaz sanıyorlardı,çok şükür ilk ve son kurbanlarımız o civcivler olmuştu:(ertesi yaz kendi çiftliğimizden dışarı çıkamamıştık,dedemlerin çiftliğine bir yıl gitmedik,çok kötü bir cezaydı:(

edit:9 yaşında değildik ama hiç birimiz:D en büyüğümüz 6 yaşındaydı:)

Geri