e-PaCk Forum Gururu 8 Eyl 2009 #22 düşünüyorum düşünüyorum hala aklıma bişi gelmiyor hiçbi kötülük yapmamışım herşeyi zamanında yapmak gerekiyor demek ki =L=L
düşünüyorum düşünüyorum hala aklıma bişi gelmiyor hiçbi kötülük yapmamışım herşeyi zamanında yapmak gerekiyor demek ki =L=L
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Ksm 2010 #23 Kitabımı karalayan birini dövmüştüm.. Başka birşey gelmedi aklıma
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 13 Ksm 2010 #24 10 kişi komşunun tarlasına girip alabildiğimiz kadar mısır koparmıştık
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 25 Hzr 2012 #26 bir arkadaşımın kolunu kırmıştım sonrada yapmadım dedim aklıma geldikce hala üzülürüm
Paradoks ... Elif ... Özel üye 25 Hzr 2012 #27 Babam bize gelen bir misafir çocuğunu sevdi diye çömçe ile kzıın kafasına vurmuştum
patik Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2012 #28 Ablamın yememe izin vermediği portakalları ısırıp tekrar yerlerine koymuştum.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Hzr 2012 #30 Abimin en sevdigi bardagi kirip geri yerine koydum..bn kirmamis oldum .