yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Mys 2012 #41 ne gerek var onunla uğraşmaya ya birde onu çıkarmayın başımıza
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Mys 2012 #43 @RUZG4R abi evet böle böle @sitemm kolay işte,karizmatik bacımm yapıve Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Mys 2012 #44 arz-ı hal dediki: @RUZG4R abi evet böle böle @sitemm kolay işte,karizmatik bacımm yapıver Genişletmek için tıklayın... benim karizma buna bağlıysa olmasada olur.. ben hertürlü karizmatiğim zaten.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal dediki: @RUZG4R abi evet böle böle @sitemm kolay işte,karizmatik bacımm yapıver Genişletmek için tıklayın... benim karizma buna bağlıysa olmasada olur.. ben hertürlü karizmatiğim zaten..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Mys 2012 #45 sitem dediki: benim karizma buna bağlıysa olmasada olur.. ben hertürlü karizmatiğim zaten.. Genişletmek için tıklayın... bunun iki kat oluyon seçim senin
sitem dediki: benim karizma buna bağlıysa olmasada olur.. ben hertürlü karizmatiğim zaten.. Genişletmek için tıklayın... bunun iki kat oluyon seçim senin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Mys 2012 #46 arz-ı hal dediki: bunun iki kat oluyon seçim senin Genişletmek için tıklayın... yok ben abartmayım