felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Ksm 2012 #11 YoRuMSuZ dediki: Buradan korelasyon sözcüğünü cımbızlayıp hazıryanıt.com a atmam lazım ve atıyorum. Genişletmek için tıklayın... ben bulmadım kelimeyi telif hakkı istemem
YoRuMSuZ dediki: Buradan korelasyon sözcüğünü cımbızlayıp hazıryanıt.com a atmam lazım ve atıyorum. Genişletmek için tıklayın... ben bulmadım kelimeyi telif hakkı istemem
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 18 Ksm 2012 #12 başlığa takıldım Ne olacak bu memleketin hali burada açıklıyorum gibi .. konu açıklanmadan hemen bir kadeh rakı alayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum
başlığa takıldım Ne olacak bu memleketin hali burada açıklıyorum gibi .. konu açıklanmadan hemen bir kadeh rakı alayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ksm 2012 #13 felsefe_mi dediki: ben bulmadım kelimeyi telif hakkı istemem Genişletmek için tıklayın... Tescil belgesini görelim telif olayını hallederiz
felsefe_mi dediki: ben bulmadım kelimeyi telif hakkı istemem Genişletmek için tıklayın... Tescil belgesini görelim telif olayını hallederiz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ksm 2012 #14 RUZG4R dediki: başlığa takıldım Ne olacak bu memleketin hali burada açıklıyorum gibi .. konu açıklanmadan hemen bir kadeh rakı alayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum Genişletmek için tıklayın... Ben buna içerim @RUZG4R Son düzenleme: 26 Ock 2014
RUZG4R dediki: başlığa takıldım Ne olacak bu memleketin hali burada açıklıyorum gibi .. konu açıklanmadan hemen bir kadeh rakı alayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum Genişletmek için tıklayın... Ben buna içerim @RUZG4R
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Ksm 2012 #15 RUZG4R dediki: başlığa takıldım Ne olacak bu memleketin hali burada açıklıyorum gibi .. konu açıklanmadan hemen bir kadeh rakı alayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum Genişletmek için tıklayın... Buda rakı içmek için bir bahane YoRuMSuZ dediki: Tescil belgesini görelim telif olayını hallederiz Genişletmek için tıklayın... Merak ettim ama siteye bakacağım Telif istemiyorum işte
RUZG4R dediki: başlığa takıldım Ne olacak bu memleketin hali burada açıklıyorum gibi .. konu açıklanmadan hemen bir kadeh rakı alayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum Genişletmek için tıklayın... Buda rakı içmek için bir bahane YoRuMSuZ dediki: Tescil belgesini görelim telif olayını hallederiz Genişletmek için tıklayın... Merak ettim ama siteye bakacağım Telif istemiyorum işte
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ksm 2012 #16 @RUZG4R ile arada böyle anlamlı bahaneler buluruz (ki zaten başlamış idim ) Soru cevap sistemine de bekleriz @felsefe_mi haziryanit.com Son düzenleme: 26 Ock 2014
@RUZG4R ile arada böyle anlamlı bahaneler buluruz (ki zaten başlamış idim ) Soru cevap sistemine de bekleriz @felsefe_mi haziryanit.com
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Ksm 2012 #17 ekşi sözlük falan gibiyse olur. Ciddi açıklamalarsa oda olur Yaa ne uzatıyorum ki tamam olur
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ksm 2012 #18 felsefe_mi dediki: ekşi sözlük falan gibiyse olur. Ciddi açıklamalarsa oda olur Yaa ne uzatıyorum ki tamam olur Genişletmek için tıklayın... Her telden var
felsefe_mi dediki: ekşi sözlük falan gibiyse olur. Ciddi açıklamalarsa oda olur Yaa ne uzatıyorum ki tamam olur Genişletmek için tıklayın... Her telden var
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Ksm 2012 #20 Hımm ben cidden nedense olayın sonunu psikolojiye bağlamıştım cidden Şüpheci miyim neyim Fikriniz güzelmiş ama hani kendi adıma hikayemi yazsam bir gün kesinlikle kendim yazmayı isterim Yolunuz açık olsun
Hımm ben cidden nedense olayın sonunu psikolojiye bağlamıştım cidden Şüpheci miyim neyim Fikriniz güzelmiş ama hani kendi adıma hikayemi yazsam bir gün kesinlikle kendim yazmayı isterim Yolunuz açık olsun