• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Aklımda Olan Fikri Burada Açıklıyorum.

Hımm bir nevi farklı bir pencereden bakıp senaryolaştırmak olayı. Olabilir. Ama mail olayına sıcak bakmıyorum, spam için mail arşivlerine eklenmesi hoş olmaz mail adreslerinin, özel mesajlaşma kullanılabilir.

Bilemiyorum özelini kim anlatır, ya da başkasının penceresinden bakmak isteyebilirler mi? Şahsen ben bu konuda tutucuyum demeyim ama yaşadıklarımı özelimde yaşamayı severim.

meraklandık hadi bakalım:)
psikoloji falan mı okuyorsun merak ettim :)

Yok Psikoloji falan okumuyorum sadece makine okuyorum :)

ilginc bir kisiliksiniz baya merak uyandiriyosunuz:)

:)

Ne güzel herkes bu konuda. Baya meraklıymışız biz:)
Yaa yarım saatimiz yoksa bu konuyu görmeye bide onu düşünsen :D
Belki acil çıkış yapıcaz :))

başlığa takıldım :D

Ne olacak bu memleketin hali burada açıklıyorum gibi ..:D konu açıklanmadan hemen bir kadeh rakı alayım hazırlıksız yakalanmak istemiyorum :D

Hımm ben cidden nedense olayın sonunu psikolojiye bağlamıştım cidden :)
Şüpheci miyim neyim :P
Fikriniz güzelmiş ama hani kendi adıma hikayemi yazsam bir gün kesinlikle kendim yazmayı isterim
Yolunuz açık olsun :)

:) Teşekkür Ederim :) Sağolun :)

Hımm bir nevi farklı bir pencereden bakıp senaryolaştırmak olayı. Olabilir. Ama mail olayına sıcak bakmıyorum, spam için mail arşivlerine eklenmesi hoş olmaz mail adreslerinin, özel mesajlaşma kullanılabilir.

Bilemiyorum özelini kim anlatır, ya da başkasının penceresinden bakmak isteyebilirler mi? Şahsen ben bu konuda tutucuyum demeyim ama yaşadıklarımı özelimde yaşamayı severim.

Kesinlikle Pencereden Bakıp Senaryolaştırmak Gibi. Mail Olayı Olmayadabilir Dediğiniz Gibi Özel Mesaj Olayı Olabilir. Bilmiyorum Belki Biri Çıkabilir. Şuan Bende Merakla Bekliyorum O Kişinin Çıkmasını. Ve Eminim ki Bir Kişi Dahi Olsa Çıkacak.

Hoş bir düşünce farklı ve güzel şeyler çıkacağına eminim ama pek bana göre değil ..çalışmalarınızı sıkı bir takipciniz olarak desteklemeyi yeğlerim..:)

Bencede mailden paylaşım deyince insanlar duraksayabilir ve mailden iletişim kurulacağını sanmıyorum
Hayat hikayemi paylaşmaya gelince herkesin değilde beni sadece beni tanıyanların bilmesi yeterli.
Zaten gerektiği kadarını biz burada gerek günlük olsun, gerekse düşünce paylaşımları olsun paylaşıyoruz
Diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum. Hevesinide kırmak istemiyorum.
Kendi adıma bu konuda yardımcı olabileceğimi sanmıyorum
İnşallah başarılı olursun:)

Geri