• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Aklımda Olan Fikri Burada Açıklıyorum.

Bencede mailden paylaşım deyince insanlar duraksayabilir ve mailden iletişim kurulacağını sanmıyorum
Hayat hikayemi paylaşmaya gelince herkesin değilde beni sadece beni tanıyanların bilmesi yeterli.
Zaten gerektiği kadarını biz burada gerek günlük olsun, gerekse düşünce paylaşımları olsun paylaşıyoruz
Diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum. Hevesinide kırmak istemiyorum.
Kendi adıma bu konuda yardımcı olabileceğimi sanmıyorum
İnşallah başarılı olursun:)

:) Teşekkür Ederim. Yorumlarınız bile Benim İçin Önemli. Ben Her Zaman Eleştri ve Yorumlra Açığım Benide Ben Yapan Zaten Bu :) Neyse Tekrardan Teşekkür Ederim

guzel bir fikir olsada bana gore degil ozelim yasadiklarim bana ozeldir:)

:) :)

Zaten mantıklı olan da bu olur değil mi:)

İnsanlar anlatım tarzınızı, akıcı yaklaşımı görmeli ki cesaret edip kendi hikayelerini paylaşabilsin sizinle.

İlginç bir öneri.

Hayatımı yaşadıklarımı hiç atlamadan yazmaya başlasam ne kadar duygu ve düşüncelerimi yazıya aktarabilirim bilemiyorum.Fakat konudaki yorumlardan anlayabildiğim kadarı ile bir espitim vardı ve farkettimki yanılmamışım.Konuyla ilgisi ne diyeceksiniz ?Gözlemlemeyi severim ,dedimya kendimce bir tespit.

Yazlarınız eminim güzel olacaktır akıcı bir dil kullanıyorsunuz yalnız özel hayatlar kolay kolay irdelensin istenmez reel yaşamlarda. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar size. Birde merak ettiğim cümlelerinizde genelde kelimeleri büyük harf kullanıyorsunuz bunun özel bir sebebi varmı?

Yazlarınız eminim güzel olacaktır akıcı bir dil kullanıyorsunuz yalnız özel hayatlar kolay kolay irdelensin istenmez reel yaşamlarda. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar size. Birde merak ettiğim cümlelerinizde genelde kelimeleri büyük harf kullanıyorsunuz bunun özel bir sebebi varmı?

Teşekkür Ederim Öncelikle. Umarım Belki Biri Çıkar. Genellikle Kelimenin Baş Harfini Büyük Yazıyorum.
Lisede ki Edebiyat Öğretmenimin Bana Önergesinden Sonra Böyle Yazmaya Başladım.
Demişti ki= "Gökhan; Atilla İLHAN Şiirlerinde Hiç Büyük Harf Kullanmıyor veya Başka Bir Şair İse Tam Tersini Yapıyor. Sen Neden Öyle Bir Şey Yapmıyorsun? Bence İnsanların Dikkatini Öyle Çekebilirsin ve Kelimenin İlk Harfini Her Seferinde Büyük Yapabilirsin..."
Demişti ve O Günden Sonra Her Yazdığım Yazı Bu Şekil. :)

vala fikir gayet güzel ..
tutulur mu tutulur..
ama kim özelini ortaya koyar bunun için orası biraz zor gibi.. :)
tabi bunlar benlik yorumlar ..
biri çıkar slogandaki gibi hayatımı birde böyle okim fikrine kapılır ki inş kapılır ..
bizde nasıl bişey ortaya çıkar görmüş oluruz..
başarılar diliyorum..
umarım isteklerini gerçekleştirme fırsatı bulursun..

Geri