~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #271 Seni hangi yanıma bırakayım küçüğüm ... Sağım solum kimsesiz !
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #272 Olur Olmaz Seviyorum Seni... Tüketerek Çoğaldığın Benliğimde Sana Varmak İçin,Her Köşe Ayrımında Mühürledim Sen'siz Yanlarımı...
Olur Olmaz Seviyorum Seni... Tüketerek Çoğaldığın Benliğimde Sana Varmak İçin,Her Köşe Ayrımında Mühürledim Sen'siz Yanlarımı...
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #273 Yeşerir uçurumlardaki al gelincikler Körebe oynar yiğitçe ölümle Ölümü sobeleyince Sükûtu da biter Dudaklarında bir şarkımiktarı hüzün Ve sükûta bestesi: A ş k!
Yeşerir uçurumlardaki al gelincikler Körebe oynar yiğitçe ölümle Ölümü sobeleyince Sükûtu da biter Dudaklarında bir şarkımiktarı hüzün Ve sükûta bestesi: A ş k!
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #274 Senden Başka Yar Bilmem Ömür boyu Gözüme Bak de Yeter Bakarım...
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #275 İçimizde bir şey var... Benim söyleyemediklerimde saklı Senin saklayışlarında... Bir şey var aramızda... Adını Sen Koy... Baş harfi AŞK
İçimizde bir şey var... Benim söyleyemediklerimde saklı Senin saklayışlarında... Bir şey var aramızda... Adını Sen Koy... Baş harfi AŞK
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #276 seni sevdim ... kocaman bir dağ gibi genişledi yüreğim seni sevdim ... ne çok şeyimiz vardı anlatılacak hiç kimsenin bilmediği ne çok şeyimiz ne çoktuk ikimiz ikimizdik ne çoktuk ne güzeldik hiç olmadığımız kadar
seni sevdim ... kocaman bir dağ gibi genişledi yüreğim seni sevdim ... ne çok şeyimiz vardı anlatılacak hiç kimsenin bilmediği ne çok şeyimiz ne çoktuk ikimiz ikimizdik ne çoktuk ne güzeldik hiç olmadığımız kadar
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #277 Saçlarımda Nefesin Yerine Yağmur Dudağımda Dudağın Yerine Yağmur
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #278 Leyla ya sormuşlar; Senin mi aşkın daha büyük,yoksa Mecnun un ki mi diye? Benimki demiş. Nedenini sormuşlar: Mecnunun aşkı meşhur oldu, benimki ise bende kaldı, demiş…
Leyla ya sormuşlar; Senin mi aşkın daha büyük,yoksa Mecnun un ki mi diye? Benimki demiş. Nedenini sormuşlar: Mecnunun aşkı meşhur oldu, benimki ise bende kaldı, demiş…
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #279 "Sonra sen geldin. Öyle bir geldin ki ; zihnim, kalbim senle doldu. Baktığım her yerde seni aradı gözlerim. Hâla da böyle. Bir farkı yok dünden. Sadece biraz kırgınım. Geçer."
"Sonra sen geldin. Öyle bir geldin ki ; zihnim, kalbim senle doldu. Baktığım her yerde seni aradı gözlerim. Hâla da böyle. Bir farkı yok dünden. Sadece biraz kırgınım. Geçer."
~meLek~ GalataSaray'ım 24 Ags 2013 #280 'belki''dünyasında ''keşke'' kokan havayı solurken ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin